Direkt produktval: Arbetsjacka och tröja

ADVANCE X-VENT jacka

Arbetsjacka ADVANCE X-Vent: Lätt och mycket andasaktiv arbetsjacka med hög synbarhet

Allmänt

Lätt och mycket andningsaktiv arbetsjacka, speciellt för sommartemperaturer eller hög fysisk aktivitet. Jackan är i varselorange och svart. Silver-nätfoder i ryggen, under armarna och i fickorna ger optimal ventilation. Materialet i arbetsjackan är vatten- och smutsavvisande. Jackan har dessutom hög andel varselorange och reflexdetaljer. Två bröstfickor och vardera en rygg-, arm- och innerficka. Nötningsskydd på axlarna samt stor STIHL logotyp på ryggen. Finns i storlekarna S – XXL. Material: Yttertyg: 100 % Polyester.

från 3.255,00*

Utförande

Pris

* Samtliga priser är rekommenderade priser från tillverkaren i svenska kronor inklusive moms.

Vi förbehåller oss rätten till ändringar i den tekniska specifikationen, utrustning och tillbehör. Fråga din Servande Fackhandlare.

Tekniska data

Jacka ADVANCE X-VENT

Tekniska data

Tekniska data Värde
Materialsammansättning yttertyg 100% polyester
Ventilationsöppningar nein
Ventilationsdragkedjor No
Regular fit No
Slim fit Yes
Antal bröstfickor 2
Antal fickor 5
Antal ärmfickor 1
Reflekterande material Yes

Vi förbehåller oss rätten till ändringar i den tekniska specifikationen, utrustning och tillbehör. Fråga din Servande Fackhandlare.

Utrustning

Jacka ADVANCE X-VENT

Standardutrustning

  • FUKTSKYDD SOM ANDAS Zoom
    FUKTSKYDD SOM ANDAS

    BEKVÄMLIGHET OCH VÄDERSKYDD. Skyddskläderna är tillverkade i ett material som är vattentätt och ändå andas. Det gör dem bekväma att bära. Överskottsvärme och svett transporteras bort till utsidan.

  • HÖG ANDEL VARNINGSFÄRG Zoom
    HÖG ANDEL VARNINGSFÄRG

    FÖR BÄTTRE SYNLIGHET. Se till att du syns bra även vid dåliga siktförhållanden och undvik olyckor. Med den höga andelen varningsfärg i orange enligt EN ISO 20471 blir dina skyddskläder mer iögonfallande. Standarden specificerar minimiytan för varningsfärg och retroreflekterande ränder.

  • ANDNINGSFÖRMÅGA Zoom
    ANDNINGSFÖRMÅGA

    FÖR BORT VÄRME OCH SVETT TILL UTSIDAN. Materialet som andas är skönt att ha på sig även vid krävande arbete. Fukten transporteras bort till utsidan och frisk luft strömmar in.

  • LÄTT YTTERTYG Zoom
    LÄTT YTTERTYG

    HÖG KOMFORT FÖR VARDAGSBRUK. Ett extra lätt yttertyg förbättrar komforten, till exempel genom användning av speciella funktionsfibrer. Det gör dig väl rustad för det dagliga arbetet i skogen eller vid trädklättring, inte minst på sommaren.

  • Rivskydd Zoom
    Rivskydd

    PROTECT AGAINST WEAR. Reliable, robust abrasion protection prevents excessively fast wear on areas under heavy strain and ensures durability.

  • STRETCHZONER Zoom
    STRETCHZONER

    MER RÖRELSEFRIHET. Viktiga rörelsezoner i dina arbetsbyxor är försedda med flexibelt material. Så kan du alltid känna dig bekväm.

  • Tvättbar vid 60°C Zoom
    Tvättbar vid 60°C

    STIHLs kläder kan tvättas vid 60°C waschen. Det är viktigt, inte bara för hygienen, utan också för att få bort kåda m.m.

Vi förbehåller oss rätten till ändringar i den tekniska specifikationen, utrustning och tillbehör. Fråga din Servande Fackhandlare.

Manualer

Manualer

Språk Datum Länk
manual icon International 2023-12-15