Direkt produktval: Funktionskläder

ADVANCE, funktionströja, långärmad

Optimal kroppstemperatur

Allmänt

Funktionströja speciellt framtagen för skogsarbete med förstärkning vid axlar, armbågar och underarmar. Transporterar effektivt bort fukt och torkar snabbt tack vare olika vatteavvisande och absorberande inner- och yttermaterial. Silverjoner som neutraliserar lukt. Med motorsågsmotiv, dragkedja och tumhål. Storlekar S – XXL.

från 1.095,00*

Utförande

Pris

* Samtliga priser är rekommenderade priser från tillverkaren i svenska kronor inklusive moms.

Vi förbehåller oss rätten till ändringar i den tekniska specifikationen, utrustning och tillbehör. Fråga din Servande Fackhandlare.

Utrustning

Standardutrustning

  • ANDNINGSFÖRMÅGA Zoom
    ANDNINGSFÖRMÅGA

    FÖR BORT VÄRME OCH SVETT TILL UTSIDAN. Materialet som andas är skönt att ha på sig även vid krävande arbete. Fukten transporteras bort till utsidan och frisk luft strömmar in.

  • FULLSTRETCH Zoom
    FULLSTRETCH

    BEKVÄMA ATT BÄRA. Dina skyddskläder ska skydda dig samtidigt som du får största möjliga rörelsefrihet tack vare helstretchmaterialet. Det fullt elastiska tyget töjer sig åt alla håll och är bekvämt att bära.

  • KÖLDSKYDD Zoom
    KÖLDSKYDD

    EFFEKTIV ISOLERING. Beroende på temperatur kan du använda de värmande funktionskläderna som under- eller ytterkläder. Det välisolerande och snabbtorkande materialet är särskilt lämpat för den kalla årstiden.

Vi förbehåller oss rätten till ändringar i den tekniska specifikationen, utrustning och tillbehör. Fråga din Servande Fackhandlare.