Direkt produktval: Skyddsjacka, varseljacka och arbetsjacka

COMFORT varseljacka EN 20471

Komfort som syns

Allmänt

Arbetsjacka i hög kvalitet med stor andel varselorange och reflexer som gör att den är godkänd enligt EN 20471, klass 2 (storlekarna XS och S varselklass 1). Hög andasfunktion och snabbtorkande material. Mycket lätt, högelastisk och slitstark. Har både dragkedja och tryckknappar. Elastisk i midjan, mjukt fodrad krage och armbågar förstärkta med Keprotec©.

från 4.925,00*

Utförande

Pris

* Samtliga priser är rekommenderade priser från tillverkaren i svenska kronor inklusive moms.

Vi förbehåller oss rätten till ändringar i den tekniska specifikationen, utrustning och tillbehör. Fråga din Servande Fackhandlare.

Utrustning

COMFORT arbetsjacka

Standardutrustning

  • Inbyggt transportsystem Zoom
    Inbyggt transportsystem

    Sågskyddsmaterialet har en 75% bättre ventilationsförmåga (EN 9237) och en ca. 21% lägre värmeisolering (ISO 5085-1) jämfört med standardmaterial vilket ger en optimal transport av värme och fukt.

  • Låg vikt Zoom
    Låg vikt

    Den nya generationen sågskyddsmaterial är mer än 30% lättare, vilket markant bidrar till den höga bärkomforten och stora rörelsefriheten.

  • Kraftiga förstärkningar Zoom
    Kraftiga förstärkningar

    Skyddsbyxorna och jackan har extra förstärkningar på de mest utsatta ställena i Keprotec©, ett extremt slitstarkt material. På byxorna börjar förstärkningen ovanför knäet och fortsätter ända ner. På jackan är det armbågarna som är förstärkta.

  • Unik passform Zoom
    Unik passform

    Både byxa och jacka är i ett yttermaterial med 13% stretch. Det ger en unik passform, komfort och rörelsefrihet. Tack vare stretchmaterialet passar ForestWear Comfort damer lika bra som herrar.

  • Vatten- och smutsavvisande Zoom
    Vatten- och smutsavvisande

    Yttertyget är i ett högkvalitativt stretchmaterial som i kombination med sina unika andasegenskaper är både vatten- och smutsavvisande.

  • High viz och reflexer Zoom
    High viz och reflexer

    Stora partier med high viz tyg i orange, två reflexer runt varje byxben samt STIHL logotyper i reflex både på jacka och byxa gör att du syns i alla lägen, vilket markant bidrar till en ökad säkerhet.

Vi förbehåller oss rätten till ändringar i den tekniska specifikationen, utrustning och tillbehör. Fråga din Servande Fackhandlare.