Direkt produktval: Arbetsjacka och tröja

ADVANCE X-TREEm EN 20471 varseljacka

Varseljackan fungerar också som arbetsjacka

Allmänt

Högelastisk och andasaktiv kombinerad varseljacka och arbetsjacka med optimal rörelsefrihet. Färg i varselorange och breda reflexränder. På ärmarna finns fästmöjligheter för handsågsskydd. Avtagbara ärmar och justerbara ventilationsöppningar ger ett behagligt kroppsklimat. Nötningsskydd i form av keramiska prickar på armbågar. Två bröstfickor och en ficka invändigt samt en på ärmen. Varselskydd enligt EN ISO 20471, varselklass 1. Finns i storlekarna XS – XXL.

från 5.450,00*

Utförande

Pris

* Samtliga priser är rekommenderade priser från tillverkaren i svenska kronor inklusive moms.

Vi förbehåller oss rätten till ändringar i den tekniska specifikationen, utrustning och tillbehör. Fråga din Servande Fackhandlare.

Utrustning

ADVANCE X-TREEm varseljacka EN 20471

Standardutrustning

  • ANDNINGSFÖRMÅGA Zoom
    ANDNINGSFÖRMÅGA

    FÖR BORT VÄRME OCH SVETT TILL UTSIDAN. Materialet som andas är skönt att ha på sig även vid krävande arbete. Fukten transporteras bort till utsidan och frisk luft strömmar in.

  • FUKTSKYDD SOM ANDAS Zoom
    FUKTSKYDD SOM ANDAS

    BEKVÄMLIGHET OCH VÄDERSKYDD. Skyddskläderna är tillverkade i ett material som är vattentätt och ändå andas. Det gör dem bekväma att bära. Överskottsvärme och svett transporteras bort till utsidan.

  • FULLSTRETCH Zoom
    FULLSTRETCH

    BEKVÄMA ATT BÄRA. Dina skyddskläder ska skydda dig samtidigt som du får största möjliga rörelsefrihet tack vare helstretchmaterialet. Det fullt elastiska tyget töjer sig åt alla håll och är bekvämt att bära.

  • HÖG ANDEL VARNINGSFÄRG Zoom
    HÖG ANDEL VARNINGSFÄRG

    FÖR BÄTTRE SYNLIGHET. Se till att du syns bra även vid dåliga siktförhållanden och undvik olyckor. Med den höga andelen varningsfärg i orange enligt EN ISO 20471 blir dina skyddskläder mer iögonfallande. Standarden specificerar minimiytan för varningsfärg och retroreflekterande ränder.

  • JUSTERBARA VENTILATIONSÖPPNINGAR Zoom
    JUSTERBARA VENTILATIONSÖPPNINGAR

    HÖJ ARBETSKOMFORTEN. Ventilationsöppningar gör det möjligt att reglera temperaturen i din personliga skyddsutrustning. Öppna och stäng ventilationsöppningarna efter behov.

  • LÄTTARE SÅGSKYDD I 6 LAGER Zoom
    LÄTTARE SÅGSKYDD I 6 LAGER

    SÄKERHET MED LÄTTA FIBRER. De extra lätta hightech-fibrerna i vårt 6-lagers sågskydd ger låg vikt, hög andningsförmåga och utmärkt skydd mot kyla och väta. Sågskyddet med 6 lager är lättare än materialet i 9 lager men är ändå skärbeständigt.

  • Rivskydd Zoom
    Rivskydd

    PROTECT AGAINST WEAR. Reliable, robust abrasion protection prevents excessively fast wear on areas under heavy strain and ensures durability.

Vi förbehåller oss rätten till ändringar i den tekniska specifikationen, utrustning och tillbehör. Fråga din Servande Fackhandlare.