Direkt produktval: Servicekit

Service Kit 34

Service Kit 34 till häcksax HS 82: Längre livslängd med regelbundet underhåll

Allmänt

För att bidra till att din STIHL bensindrivna häcksax HS 82 håller länge, kan du med hjälp av Service Kit 34 göra basunderhållet Wartungsarbeiten an Ihrer Heckenschere på egen hand. Regelbundet underhåll, som att byta bränsle- och luftfilter och byta tändstift, går oftast snabbt gjort och bidrar till att, motorn håller längre. Din häcksax arbetar med optimal effekt och med hög tillförlitlighet.

I STIHL servicekit 34 till häcksaxen HS 82 ingår

  • Luftfilter i flies
  • Tändstift
  • Bränslefilter

STIHL fliesfilter håller en hög och bra effektivitet också under skiftande föhållanden. Större smutspartiklar fångas upp redan på ytan, medan de finare partiklarna fastnar inne i filtret. Motorn skyddas effektivt från damm och smuts. Effekten bibehålls, precis som en låg bränsleförbrukning och din häcksax är fortsatt lika lätt att starta.

För att bibehålla den höga effekten rekommenderar vi också att du regelbundet byter tändstift. Det är grundläggande för en ren förbränning i motorn. Bränslefiltret håller smutspartiklar borta från bränslet, innan de annars kunde ha hamnat i motorn, vilket ökar maskinens livslängd. Därför är det också bra att regelbundet byta bränslefiltret.

För att enkelt byta luftfilter och tändstift använder du den praktiska kombinyckeln, som följde med din häcksax när du köpte den. I servicekitets förpackning sitter en kartonghake integrerad som du kan fiska upp bränslefiltret med. Du behöver inga ytterligare verktyg.Du kan också hitta en QR-kod på förpackningen som leder till en enkel instruktionsfilm.

172,00*

Utförande

Pris

* Samtliga priser är rekommenderade priser från tillverkaren i svenska kronor inklusive moms.

Vi förbehåller oss rätten till ändringar i den tekniska specifikationen, utrustning och tillbehör. Fråga din Servande Fackhandlare.