Direkt produktval: Bensingräsklippare

RM 248 T

Kompakt bensingräsklippare med drift

Allmänt

STIHL RM 248 T är en praktisk och lättmanövrerad gräsklippare för medelstora ytor. En praktisk instegsmodell med 1-växlad drift, enkel att köra och hantera. Utrustad med bekväm, central klipphöjdsinställning i sju steg mellan 25 och 75 mm och ett fällbart handtag med Super-Soft grepp som gör jobbet ännu enklare och bekvämare. Stor uppsamlare på 55 liter minimerar avbrotten.

4.890,00*

Utförande

Pris

* Samtliga priser är rekommenderade priser från tillverkaren i svenska kronor inklusive moms.

Vi förbehåller oss rätten till ändringar i den tekniska specifikationen, utrustning och tillbehör. Fråga din Servande Fackhandlare.

Tekniska data

RM 248.1 T

Tekniska data

Tekniska data Värde
Gräsmatteyta m² upp till 1.200
Skärbredd cm 46
Skärhöjd mm 30 - 75
Skärhöjdsinställning 7-steg (central)
Gräsuppsamlarvolym l 55
Drivning 3,7 km/h
Motortyp EVC 200,4
Slagvolym cm³ 139
Nominellt varvtal arbetsverktyg v/min 2.800
Ljudeffektnivå garanterad enligt LWA dB(A) 94
Ljudtrycksnivå uppmätt enligt LpA dB(A) 80
Osäkerhetsfaktor bullernivå KpA dB(A) 2
Vibrationer styrbalk ahw m/s² 2,8
Vibrationer osäkerhet K m/s² 1,4
CO2 g/kWh 922

Vi förbehåller oss rätten till ändringar i den tekniska specifikationen, utrustning och tillbehör. Fråga din Servande Fackhandlare.

Utrustning

RM 248.1 T

Standardutrustning

 • MOTOR MED LÄTTSTARTSYSTEM Zoom
  MOTOR MED LÄTTSTARTSYSTEM

  ENKELT OCH TILLFÖRLITLIGT. Oavsett om det gäller kall- eller varmstart: Motorn med lättstartsystemet gör att du enkelt och tillförlitligt kan starta maskinen med minimal kraft.

 • HJULDRIFT Zoom
  HJULDRIFT

  KRAFTBESPARANDE GRÄSKLIPPNING. Hjuldriften underlättar klippningen, särskilt i sluttningar och på stora grönytor. Den gör att du kommer fram lättare och snabbare.

 • Flödesoptimerad kniv Zoom
  Flödesoptimerad kniv

  Den flödesoptimerade kniven klipper med hög precision och jämnhet och ser till att uppsamlaren fylls optimalt. Den starka luftström som skapas av knivens rotation rätar upp grässtråna innan de klipps av, vilket ger en unik exakthet i klippningen och utnyttjar utrymmet i uppsamlaren till max.

 • LÄTTRULLANDE HJUL Zoom
  LÄTTRULLANDE HJUL

  FÖRBÄTTRAD KONTROLL. Med de robusta och hållbara, lättrullande hjulen är det enkelt och kraftbesparande att hålla kursen vid gräsklippning. De lättrullande hjulen är lätta att manövrera tack vare sin speciella profil, och de möjliggör därmed noggrann och bekväm gräsvård.

 • SUPERMJUKT HANDTAG Zoom
  SUPERMJUKT HANDTAG

  FÖR EN BEKVÄM GRÄSKLIPPNING. Det ergonomiska, supermjuka handtaget är behagligt att hålla i, så att armarna skonas vid gräsklippning genom att vibrationerna dämpas.

 • FÄLLBART HANDTAG Zoom
  FÄLLBART HANDTAG

  PLATSBESPARANDE FÖRVARING. Med det hopfällbara handtaget kan du snabbt och enkelt fälla ihop maskinen. Du transporterar gräsklipparen eller gräsluftaren utan problem och kan förvara den på ett platsbesparande sätt.

 • STÅLPLÅTSHÖLJE Zoom
  STÅLPLÅTSHÖLJE

  FÖR LÄNGRE HÅLLBARHET. Den vridstyva stålplåtskonstruktionen gör gräsklipparens hölje extra robust. På så sätt garanteras lång hållbarhet.

 • CENTRAL KLIPPHÖJDSINSTÄLLNING FÖR GRÄSKLIPPARE Zoom
  CENTRAL KLIPPHÖJDSINSTÄLLNING FÖR GRÄSKLIPPARE

  FÖR BÄSTA MÖJLIGA KLIPPRESULTAT. Du kan enkelt justera gräsets klipphöjd på din gräsklippare i flera steg. En skala visar inställd höjd. Den centrala klipphöjdsinställningen gör att du kan anpassa klippningen på bästa sätt efter gräsmattans beskaffenhet.

Vi förbehåller oss rätten till ändringar i den tekniska specifikationen, utrustning och tillbehör. Fråga din Servande Fackhandlare.

Manualer

Manualer

Språk Datum Länk
manual icon International 2023-07-17