Direkt produktval: Elgräsklippare

RME 235

RME 235 eldriven gräsklippare: För mindre gräsmattor

Allmänt

En liten radhustomt eller mindre gräsyta, då är STIHL elklippare RME 235 ett bra val. Enkel men robust konstruktion som gör denna gräsklippare enkel att arbeta med. Önskad klipphöjd ställs enkelt in via den centrala inställningen i fem olika steg. Elgräsklipparen är utrustad med en uppsamlare med integrerad nivåindikering, ett fällbart handtaget som kan justeras i höjdled och ett praktiskt bärhandtag. En liten lätt eldriven gräsklippare som klipper mindre gräsytor perfekt och som är lätt att få undan när jobbet är gjort.

1.990,00*

Utförande

Pris

* Samtliga priser är rekommenderade priser från tillverkaren i svenska kronor inklusive moms.

Vi förbehåller oss rätten till ändringar i den tekniska specifikationen, utrustning och tillbehör. Fråga din Servande Fackhandlare.

Tekniska data

RME 235

Tekniska data

Tekniska data Värde
Klipphöjd mm 25-60
Arbetsvarvtal v/min 3.200
Effekt W 1.200
Gräsyta m² upp till 300
Klippbredd cm 33
Klipphöjdsinställning 5 steg(centralt)
Ljudeffektnivå garanterad LWAd [dB(A)] dB(A) 93
Tolerans KpA [dB(A)] dB(A) 2
Uppsamlare l 30
Vibrationer handtag ahw m/s² 1,4
Vibrationer tolerans K m/s² 0,7
Vikt kg 13

Vi förbehåller oss rätten till ändringar i den tekniska specifikationen, utrustning och tillbehör. Fråga din Servande Fackhandlare.

Utrustning

RME 235

Standardutrustning

 • Bärhandtag Zoom
  Bärhandtag

  Ett integrerat handtag som underlättar vid förflyttning, transport och lastning. Bärhandtaget är också bra att använda om gräsklipparen behöver säkras under transport.

 • Flödesoptimerad kniv Zoom
  Flödesoptimerad kniv

  Den flödesoptimerade kniven klipper med hög precision och jämnhet och ser till att uppsamlaren fylls optimalt. Den starka luftström som skapas av knivens rotation rätar upp grässtråna innan de klipps av, vilket ger en unik exakthet i klippningen och utnyttjar utrymmet i uppsamlaren till max.

 • Fällbart handtag Zoom
  Fällbart handtag

  Med det fällbara handtaget är det enkelt att både transportera och förvara STIHLs gräsklippare.

 • Integrerad kabeldragavlastning Zoom
  Integrerad kabeldragavlastning

  Den integrerade kabeldragavlastningen på STIHLs eldrivan gräsklippare ser till så att förlängningssladden sitter säkert i kontakten på gräsklipparen.

 • Klipphöjdsinställning central Zoom
  Klipphöjdsinställning central

  Den centrala klipphöjdsinställningen ställs enkelt in på ett enda reglage. inställd klipphöjd är visas tydligt i ett fönster.

 • Lättrullande hjul Zoom
  Lättrullande hjul

  De lättrullande hjulen på STIHLs gräsklippare är både robusta och har lång livslängd. För att de skall vara så enkla som möjligt att köra och manövrera med är de försedda med specialprofil både för drivning och riktningsstabilitet.

 • Polymerkåpa Zoom
  Polymerkåpa

  Den lätta polymerkåpan kombinerar hög motståndskraft och tålighet mot värme och UV-strålning samtidigt som den är mycket starkt.

 • Ställbart handtag Zoom
  Ställbart handtag

  Handtaget kan ställas i flera olika steg anpassat efter den egna kroppslängden. Den individuella höjdinställningen gör klippningen bekvämare med bibehållen stabilitet och manövrerbarhet.

 • Öppningsbar uppsamlare med nivåindikering Zoom
  Öppningsbar uppsamlare med nivåindikering

  Uppsamlaren med sin öppningsbara överdel är mycket enkel att öppna och tömma. Luftströmmen som skapas under klippningen leder allt gräsklipp in i uppsamlaren och ser till så att den fylls till max. Uppsamlarens ventilationsöppningar är riktade neråt så att smuts och damm som virvlas upp riktas ner mot marken. Den integrerade nivåindikeringen visar tydligt när det är dags att tömma.

Vi förbehåller oss rätten till ändringar i den tekniska specifikationen, utrustning och tillbehör. Fråga din Servande Fackhandlare.

Manualer

Manualer

Språk Datum Länk
manual icon bg / da / el / en / es / fi / no / pt / sv / uk 2022-01-25