Direkt produktval: Elgräsklippare

RME 235

RME 235 eldriven gräsklippare: För mindre gräsmattor

Allmänt

En liten radhustomt eller mindre gräsyta, då är STIHL elklippare RME 235 ett bra val. Enkel men robust konstruktion som gör denna gräsklippare enkel att arbeta med. Önskad klipphöjd ställs enkelt in via den centrala inställningen i fem olika steg. Elgräsklipparen är utrustad med en uppsamlare med integrerad nivåindikering, ett fällbart handtaget som kan justeras i höjdled och ett praktiskt bärhandtag. En liten lätt eldriven gräsklippare som klipper mindre gräsytor perfekt och som är lätt att få undan när jobbet är gjort.

1.990,00*

Utförande

Pris

* Samtliga priser är rekommenderade priser från tillverkaren i svenska kronor inklusive moms.

Vi förbehåller oss rätten till ändringar i den tekniska specifikationen, utrustning och tillbehör. Fråga din Servande Fackhandlare.

Tekniska data

RME 235

Tekniska data

Tekniska data Värde
Gräsyta m² upp till 300
Klipphöjdsinställning 5 steg(centralt)
Klippbredd cm 33
Klipphöjd mm 25 - 60
Volym för gräsuppsamlare l 30
Hastighet --
Märkeffekt W 1.200
Nominell hastighet med verktyg r/min 3.200
Ljudeffektnivå garanterad LWAd dB(A) 93
Uppmätt ljudtrycksnivå dB(A) 80
Osäkerhetsfaktor för ljudtrycksnivå dB(A) 2
Vibrationsnivå ahw m/s² 1,4
Osäkerhetsfaktor m/s² 0,7

Vi förbehåller oss rätten till ändringar i den tekniska specifikationen, utrustning och tillbehör. Fråga din Servande Fackhandlare.

Utrustning

RME 235

Standardutrustning

  • BÄRHANDTAG Zoom
    BÄRHANDTAG

    ENKEL TRANSPORT. Det praktiska bärhandtaget rakt över tyngdpunkten gör att du kan bära maskinen enkelt och utan att den välter.

  • Flödesoptimerad kniv Zoom
    Flödesoptimerad kniv

    Den flödesoptimerade kniven klipper med hög precision och jämnhet och ser till att uppsamlaren fylls optimalt. Den starka luftström som skapas av knivens rotation rätar upp grässtråna innan de klipps av, vilket ger en unik exakthet i klippningen och utnyttjar utrymmet i uppsamlaren till max.

  • FÄLLBART HANDTAG Zoom
    FÄLLBART HANDTAG

    PLATSBESPARANDE FÖRVARING. Med det hopfällbara handtaget kan du snabbt och enkelt fälla ihop maskinen. Du transporterar gräsklipparen eller gräsluftaren utan problem och kan förvara den på ett platsbesparande sätt.

  • KABELDRAGAVLASTNING Zoom
    KABELDRAGAVLASTNING

    FÖRHINDRAR OAVSIKTLIG URKOPPLING. Kabeldragavlastningen håller förlängningskabeln säkert på plats på maskinen. På så sätt förhindrar du att elverktyget kopplas bort från strömförsörjningen av misstag.

  • CENTRAL KLIPPHÖJDSINSTÄLLNING FÖR GRÄSKLIPPARE Zoom
    CENTRAL KLIPPHÖJDSINSTÄLLNING FÖR GRÄSKLIPPARE

    FÖR BÄSTA MÖJLIGA KLIPPRESULTAT. Du kan enkelt justera gräsets klipphöjd på din gräsklippare i flera steg. En skala visar inställd höjd. Den centrala klipphöjdsinställningen gör att du kan anpassa klippningen på bästa sätt efter gräsmattans beskaffenhet.

  • LÄTTRULLANDE HJUL Zoom
    LÄTTRULLANDE HJUL

    FÖRBÄTTRAD KONTROLL. Med de robusta och hållbara, lättrullande hjulen är det enkelt och kraftbesparande att hålla kursen vid gräsklippning. De lättrullande hjulen är lätta att manövrera tack vare sin speciella profil, och de möjliggör därmed noggrann och bekväm gräsvård.

  • POLYMERHÖLJE Zoom
    POLYMERHÖLJE

    MOTSTÅNDSKRAFTIGT OCH LÄTT. Det extra motståndskraftiga och robusta polymerhöljet är bensinbeständigt och skyddar motorblocket mot UV-strålning. Denna högkvalitativa plast är dessutom exceptionellt lätt.

  • FÄLLBAR GRÄSUPPSAMLARE Zoom
    FÄLLBAR GRÄSUPPSAMLARE

    ENKEL TÖMNING. För att det ska gå lätt att tömma gräsklippet är gräsklipparen försedd med en fällbar gräsuppsamlare. Nivåindikeringen signalerar när det är dags för tömning. Luftflödet vid klippning gör att korgen fylls tätt, så att du får ut så mycket som möjligt av den. Korgens sidolameller leder ner luften till marken, vilket skyddar mot skräp som virvlar upp.

Vi förbehåller oss rätten till ändringar i den tekniska specifikationen, utrustning och tillbehör. Fråga din Servande Fackhandlare.

Manualer

Manualer

Språk Datum Länk
manual icon International 2023-10-16