Direkt produktval: Sågkedjor

3/8" Rapid HEXA

Sågkedja 3/8" Rapid Hexa (RH): Hög skäreffekt och snabb filning

Allmänt

Med STIHL 3/8" Rapid Hexa sågkedja får du tack vare den innovativa formen på skärtanden och smala spårbredden extremt hög skäreffekt. STIHL nya motorsågskedja är ett bra val för professionellt arbete i skogen och lantbruket för att med din STIHL motorsåg både fälla, kapa och kvista ännu effektivare. Fördelarna med kedjan märks extra tydligt vid kap tvärs emot fibrerna.

STIHL Hexa system är patenterat och exklusivt för STIHL. Formen på Hexa-kedjans skärtänder och Hexa filen är direkt anpassade efter varandra, så att det är mycket enkelt att fila sågkedjan med ett perfekt resultat. Arbetet går inte bara snabbare, utan kedjan håller också skärpan längre. HEXA systemet förhindrar också att du kommer åt att fila på driv- och förbindningslänkarna och minimerar risken för att kedjan skall gå sönder. Också för dig som inte sågar så ofta får en nära nog idealisk filvinkel vid filning av kedjan. STIHL 3/8" Rapid Hexa sågkedja får på så sätt en betydligt längre livslängd och driftstid.

Den helmejseltandade Rapid Hexa kedjan ger hög skärkvalitet och rena, fina och precisa skär.

Hexa kedjan kan endast filas med Hexa filen.

från 445,00*

Utförande

Pris

* Samtliga priser är rekommenderade priser från tillverkaren i svenska kronor inklusive moms.

Vi förbehåller oss rätten till ändringar i den tekniska specifikationen, utrustning och tillbehör. Fråga din Servande Fackhandlare.

Tekniska data

Rapid HEXA

Tekniska data

Tekniska data Värde
Delning sågkedja 9,32mm/3/8"
Drivlänkstjocklek 1,6mm/.063"
Svärdslängd 1(*) 40cm/16",45cm/18",50cm/20"
Antal drivlänkar 60 Tg,66 Tg,72 Tg

Vi förbehåller oss rätten till ändringar i den tekniska specifikationen, utrustning och tillbehör. Fråga din Servande Fackhandlare.