Direkt produktval: AP-System tillbehör

Batteribox (Systainer System) storlek L

Batteribox (Systainer3 System) storlek L: För bekväm transport och säker förvaring av batteri och laddare

Allmänt

STIHL batteribox (Systainer3 System) storlek L är optimal för säker förvaring och transport av ditt ryggburna AR L batteri, AR L bärsystem eller andra tillbehör Systainer3 boxen är lätt men tålig i kraftig plast. Underlägget inne i batteribox L skyddar t.ex. ditt STIHL AR 2000 L batteri mot skador vid eventuella stötar. En praktisk utdragshjälp fram gör det enkelt och bekvämt att öppna STIHL batteribox t.o.m. när den står i en hylla. Boxen är stapelbar med andra boxar i Systainer3 Systemet med enkel åtkomst till de individuella boxarna med ett T-Loc lås. I stapeln går det utan problem att öppna varje enskild box.

Samtliga STIHL batteriboxar i (Systainer3 Systemet) är kompatibla med andra Systainern. De är också kompatibla med bott vario3-Systemen.

STIHL batteribox (Systainer3 System) storlek L har plats för ett ryggburet STIHL AR 2000 L eller STIHL Akku AR 3000 L batteri och ett STIHL AR L bärsystem eller annat tillbehör

Obs: L -BOXX och Systainer3 kan inte staplas på varandra.

895,00*

Utförande

Pris

* Samtliga priser är rekommenderade priser från tillverkaren i svenska kronor inklusive moms.

Vi förbehåller oss rätten till ändringar i den tekniska specifikationen, utrustning och tillbehör. Fråga din Servande Fackhandlare.