Direkt produktval: Batteridriven häcksax

HSA 50

Batterihäcksax HSA 50: För exakt och tyst klippning av medelstora häckar och buskar

Allmänt

Batterihäcksaxen HSA 50 är en riktig allkonstnär för den egna trädgården. Du kan utan problem arbeta i ljudkänsliga områden och effektivt klippa både häckar och buskar. STIHL HSA 50 kan användas både till att klippa och trimma häckar, buskar och buxbom. Den lätta batterihäcksaxen arbetar med ett Lithium-Ion batteri från STIHL AK-system och övertygar med optimal balans.
Loophandtag med integrerat reglage gör arbetet med den batteridrivna häcksaxen STIHL HSA 50 mycket bekvämt både med höger och vänster hand. Med den laserskurna, diamantslipade och härdade kniven klipper och trimmar du medelstora häckar, buskar och andra växter både snabbt och exakt. Tack vare den droppformade knivgeometrin med 30 mm tandavstånd hålls grenarna kvar av kniven och klipp sedan med rena fina snitt och hög klippeffekt.
Kniven skyddas effektivt vid bl.a. marknära arbete av det påskruvade knivskyddet.
Batterihäcksaxen HSA 50 har en 50 cm lång kniv.
I vår översikt över STIHL batteridrifts- och laddtider ser du hur länge du kan arbeta med din batterihäcksax STIHL HSA 50 och hur lång tid det tar att ladda batteriet. Levereras utan batteri och laddare

2.015,00*

Utförande

Pris

* Samtliga priser är rekommenderade priser från tillverkaren i svenska kronor inklusive moms.

Vi förbehåller oss rätten till ändringar i den tekniska specifikationen, utrustning och tillbehör. Fråga din Servande Fackhandlare.

Tekniska data

Tekniska data

Tekniska data Värde
Totallängd cm 101
Standard knivlängd cm 50
Märkspänning V 36
Vikt kg 2,9
Ljudtrycksnivå dB(A) 1) 78
Ljudeffektnivå dB(A) 2) 89
Vibrationer vänster/höger m/s² 3) 2/1,6
Varvtal min -1 2.800
Tandavstånd mm 30
Batteridriftstid med AK 10 min 4) upp till 50
Batteridriftstid med AK 20 min 4) upp till 100
Batteridriftstid med AK 30 min 5) upp till 130

1) K-Faktor enl. RL 2006/42/EG = 2,5 (dB(A))
2) K-Faktor enl. RL 2006/42/EG = 2,5 dB(A)
3) K-Faktor enl. RL 2006/42/EG = 2 m/s²
4) Användningstider är ungefärliga och kan variera beroende på användningsområder.
5) Användningstider är ungefärliga och kan variera beroende på användningsområde.

Vi förbehåller oss rätten till ändringar i den tekniska specifikationen, utrustning och tillbehör. Fråga din Servande Fackhandlare.

Utrustning

Standardutrustning

  • Optimerad slipvinkel Zoom
    Optimerad slipvinkel

    Den optimerade slipvinkeln på 34° ger en hög klippeffekt och aggressivare klippteknik.

  • UPPHÄNGNINGSÖGLA Zoom
    UPPHÄNGNINGSÖGLA

    FÖR SÄKER FÖRVARING. Maskinen har en inbyggd upphängningsögla. Den gör att du kan förvara maskinen säkert och platsbesparande.

  • SKÄRSYSTEM Zoom
    SKÄRSYSTEM

    UNIVERSALKLIPPSYSTEM FÖR HÄCKSAXAR. Skärsystemet ger dig möjlighet att både trimma och beskära med bara en häcksax. De ensidigt slipade och dubbelsidigt skärande knivarna ger en mycket ren snittbild i trimsnittet, och den optimala slipvinkeln ger hög skäreffekt. Tack vare det stora tandavståndet kan du dessutom beskära häcken effektivt.

  • TOPPSKYDD Zoom
    TOPPSKYDD

    FÖRHINDRAR SKADOR. Toppskyddet förhindrar skador på kniven. Dessutom underlättar toppskyddet klippning nära marken eller längs murar.

  • KNIVSKYDD Zoom
    KNIVSKYDD

    FÖR SÄKER TRANSPORT OCH SKYDDAD FÖRVARING. Transportera och förvara häcksaxar, teleskopskaft och busksaxar säkert med det måttanpassade knivskyddet.

  • Tvåhandsdrift Zoom
    Tvåhandsdrift

    Genom att samtidigt aktivera reglaget på bygelhandtaget och det bakre handtaget startas maskinen snabbt och enkelt. På det bakre reglaget justeras knivhastigheten steglöst – för fina och rena snitt. Mycket praktiskt. Tvåhandsdriften fungerar lika bra för höger- som vänsterhänta.

  • Funktionell design Zoom
    Funktionell design

    Motorkåpan har en slät, fin yta och runda linjer som ser till att du inte fastnar eller hakar fast i grenar under arbetet. Den släta ytan samlar inte heller på sig någon smuts och är mycket lätt att rengöra.

Vi förbehåller oss rätten till ändringar i den tekniska specifikationen, utrustning och tillbehör. Fråga din Servande Fackhandlare.

Manualer

Manualer

Språk Datum Länk
manual icon International 2022-11-30