Direkt produktval: Batteridriven motorsåg

MSA 160 C-B

Batterimotorsåg MSA 160: effektstark och spar på krafterna

Allmänt

p>Oavsett om du sågar ved, fäller fruktträd eller ska arbeta med trä: Med den batteridrivna motorsågen STIHL MSA 160 C-B är du väl rustad för arbetet hemma, inom trädgårdsarbetet såväl i den egna trädgården eller professionellt. Motorn arbetar tyst och utan avgaser och motorsågen kan utan problem användas också i bullerkänsliga områden och inomhus.

STIHL MSA 160 C-B batteridrivna motorsåg är ett riktigt kraftpaket. Direkt kraftöverföring till STIHL 1/4" PM3 sågkedja och den intelligent styrda motoreffekten säkerställer hög skäreffekt, även vid arbete med grövre grenar och brädor. Motorsågen är en riktig lättviktare trots sin höga prestanda. Med 3,1 kg (utan batteri) är inte heller längre arbetspass ansträngande. Fler funktioner hos batterimotorsåg STIHL MSA 160 C-B:

  • STIHL snabbkedjespänning spänns kedjan säkert och enkelt utan verktyg.
  • QuickStop Super kedjebroms ger ökad säkerhet när du jobbar.

I vår översikt över STIHL batteridrifts- och laddtider kan du se hur länge du kan arbeta med STIHL MSA 160 C-B och hur länge batteriet behöver laddas.

Alla batteridrivna maskiner i STIHL AP-system är designade för professionellt arbete och daglig användning, även under ogynnsamma väderförhållanden. Därför har de ett noggrant testat strilvattenskydd. Effektiviteten har testats i krävande interna tester. Strilvattenskyddstesterna baseras bland annat på IPX4-standarden.

4.590,00*

Utförande

Pris

* Samtliga priser är rekommenderade priser från tillverkaren i svenska kronor inklusive moms.

Vi förbehåller oss rätten till ändringar i den tekniska specifikationen, utrustning och tillbehör. Fråga din Servande Fackhandlare.

Tekniska data

MSA 160 C-B

Tekniska data

Tekniska data Värde
Batteridriftstid med AP 300 S min 1) upp till 62
Batteridriftstid med AP 500 S min 74
Batteridriftstid med AR 1000 min 1) upp till 125
Batteridriftstid med AR 2000 min 1) upp till 180
Batteridriftstid med AR 2000 L min 1) upp till 195
Batteridriftstid med AR 3000 min 1) upp till 230
Batteridriftstid med AR 3000 L min 1) upp till 300
Batteriteknik Lithium-Ion
Delning sågkedjor 1/4"P
Vikt med batteri kg 3,5
Ljudeffektnivå dB(A) 2) 93
Ljudtrycksnivå dB(A) 3) 85
Märkspänning V 36
Svärdslängd cm 30
Svärdslängd i tum " 12
Vibrationer vänster/höger m/s² 4) 4,6/3,9
Vikt kg 5) 3,1
Batterisystem AP

1) Användningstider är ungefärliga och kan variera beroende på användningsområde
2) K-Faktor enl. RL 2006/42/EG = 2,5 dB(A)
3) K-Faktor enl. RL 2006/42/EG = 2,0 (dB(A))
4) K-Faktor enl. RL 2006/42/EG = 2 m/s²
5) utan batteri, med svärd och kedja

Vi förbehåller oss rätten till ändringar i den tekniska specifikationen, utrustning och tillbehör. Fråga din Servande Fackhandlare.

Utrustning

MSA 160 C-B

Standardutrustning

  • EC-MOTOR Zoom
    EC-MOTOR

    EFFEKTIV MED LÅGT UNDERHÅLLSBEHOV. Tack vare kompakt konstruktion, låg vikt och hög verkningsgrad gör EC-motorn att du kan arbeta energieffektivt. Dessutom har motorn lång livslängd.

  • Ergonomisk säkerhetsspärr i tumgreppet Zoom
    Ergonomisk säkerhetsspärr i tumgreppet

    Den ergonomiska säkerhetsspärren är väl tilltagen, upphöjd från kåpan och robust. Lätt att nå oavsett tumstorlek eller grepp. Enkel och säker åtkomst också utanför synfältet (t.ex. vid fällskär). Sittter väl integrerad i kåpan och effektiv gummitätning ger lång livslängd.

  • Manöverreglage med potentiometerfunktion Zoom
    Manöverreglage med potentiometerfunktion

    För bekväm användning. Med de mjuka komponenterna i handtaget ligger bekvämt i handen och blir både lätt och säker att köra. Dessutom säkras greppet av den mjuka beläggningen, speciellt när det är blött.

  • STIHL SNABBKEDJESPÄNNING Zoom
    STIHL SNABBKEDJESPÄNNING

    SPÄNNA SÅGKEDJAN UTAN VERKTYG. Tack vare STIHL:s snabbkedjespänning spänner du sågkedjan snabbt och utan verktyg med inställningsratten. Om inställningsratten vrids åt vänster slackas sågkedjan, om inställningsratten vrids åt höger spänns sågkedjan. Skruva fast kedjehjulets lock så fixeras svärdet automatiskt.

  • TRANSPARENT OLJETANK Zoom
    TRANSPARENT OLJETANK

    FÖRENKLAR NIVÅKONTROLLEN. Med den transparenta oljetanken kan du snabbt och enkelt kontrollera nivån på kedjeoljan. På så sätt vet du alltid när du behöver fylla på kedjeolja för att kunna arbeta effektivt hela tiden.

  • TVÅHANDSANVÄNDNING Zoom
    TVÅHANDSANVÄNDNING

    GER ETT BEKVÄMT ARBETE. Din STIHL motorsåg har ett ergonomiskt format handtag och ett bekvämt, bakre manöverhandtag med mjuka komponenter. Tack vare tvåhandsmanövreringen arbetar du bekvämt, kraftbesparande och säkert i alla lägen.

  • Verktygslöst tanklock för kedjeoljetank
    Verktygslöst tanklock för kedjeoljetank

    Snabbt och enkelt att använda. Tack vare bajonettfattningen på det verktygslösa tanklocket öppnas och stängs locket med någr få och enkla handgrepp.

Vi förbehåller oss rätten till ändringar i den tekniska specifikationen, utrustning och tillbehör. Fråga din Servande Fackhandlare.

Tillbehör

MSA 160 C-B

Tillbehör

    • Cut Kit 7 Zoom
      Cut Kit 7

      Till och med den allra bästa sågkedjan blir efter en tids användning trubbig. Om du inte har någon möjlighet att fila kedjan under arbetet, eller behöver du byta skärutrustning, finns STIHL Cut Kits som en praktisk lösning.

      Med STIHL Cut Kit 7 bibehåller du en alltid lika hög skäreffekt på din batterimotorsåg STIHL MSA 200. Du byter snabbt och enkelt själv svärd och kedja, anpassad till din STIHL motorsåg, var du än befinner dig och du är alltid klar för för nästa uppgift. När du skall byta har vi en enkel monteringsinstruktion som hjälper dig på traven. Du hittar den via en QR-kod på förpackningen till ditt Cut Kit.

      STIHL Cut Kit 7 till STIHL MSA 200 MS 151 innehåller följande för byte av skärutrustning:

      • 1 x svärd STIHL Rollomatic E Mini, 1/4" P, 1,1 mm (35 cm)
      • 2 x STIHL sågkedja 1/4" P Picco Micro 3 (PM3), 1,1 mm

      Det smala och lätta svärdet STIHL Rollomatic E Mini, 1/4" P är optimalt för effektivt och precist arbete, t.ex. för att klippa buskar, kapa upp ved eller beskära träd. STIHL sågkedja 1/4" P Picco Micro 3 (PM3) har låg kasttendens och låga vibrationer och har en mycket flack och smal uppbyggnad. Den ger hög skäreffekt när du arbetar med din motorsåg i trädgården.

      Svärd och kedja är perfekt anpassade till varandra och ökar din motorsågs tillförlitlighet – också vid längre arbetspass. Du drar nytta av maximal effekt och vid ett byte av skärutrustning bibehåller du samma höga effekt och precision över tid.

    Utförande

    Pris

    * Samtliga priser är rekommenderade priser från tillverkaren i svenska kronor inklusive moms.

    • Snabbladdare AL 300 Zoom
      Snabbladdare AL 300

      230 V laddare. Till STIHL batterier AP och AR i AP-System. Hög laddningsström för snabb och skonsam laddning. Fäste på undersidan för väggmontering och slangvinda. Utrustad med laddningsindikator (LED) och aktiv batterikylning. Passar också till batterierna i AK-System.

    Tekniska data Värde
    Effekt 0,3 kW
    Laddningsström 6,5 A
    Laddtid AP 100 1) 50 min
    Laddtid AP 200 1) 55 min
    Laddtid AP 300 1) 75 min
    Märkström 2,3 A
    Vikt 2) 1,2 kg

    1) Up to 100 % capacity
    2) 0

    Utförande

    Pris
    • Snabbladdare AL 300 1.290,00*

    * Samtliga priser är rekommenderade priser från tillverkaren i svenska kronor inklusive moms.

    • AL 301-4, multiladdare Zoom
      AL 301-4, multiladdare

      När du arbetar som trädgårdsanläggare eller inom landskapsvård och jordbruk, inom offentlig förvaltning, fastighetsskötsel m.m. och arbetar med många batteridrivna maskiner , behöver du antagligen ladda ganska ofta och flera batterier. För att du alltid skall ha tillräckligt med laddade batterier i STIHL AP-system, kan du använda dig av multiladdaren STIHL AL 301-4, monterad i din bil, på verkstaden eller kontoret. Snabbladdaren laddar upp till 4 STIHL AP-batterier sekventiellt.

      Eftersom laddarens laddtid och strömförbrukning är väl avvägdatillvarandra och den är mycket enkel att använda, kan du använda den i nästan alla situationer på arbetet. Det är det första multiladdningssystemet, som är specialutvecklat för att kunna användas i fordon och stor vikt har lagts på en robust konstruktion och effektivt energi-utnyttjande. Batteriladdaren STIHL AL 301-4 kan både staplas eller sättas på rad. Du kan montera och förvara det utan att det tar för stor plats och får en med ett enkelt knapptryck. Laddningen kan också situationsanpassas så att enstaka batterier snabbt kan laddas upp med multiladdaren AL 301-4 för att vara klara att användas igen.

    Tekniska data Värde
    Märkspänning 220-240 V
    Märkström 2,3 A
    Vikt 1) 4,4 kg
    Effekt 0,3 kW
    Laddningsström 6,5 A

    1) 0

    Utförande

    Pris

    * Samtliga priser är rekommenderade priser från tillverkaren i svenska kronor inklusive moms.

    • Snabbladdare AL 500 Zoom
      Snabbladdare AL 500

      230 V laddare för laddning av STIHL batterier AP och AR i AP-System. Hög laddningsström för mycket snabb och skonsam laddning. Dessutom utrustad med ett fäste på undersidan för montering på vägg och slangvinda. Utrustad med laddningsindikator (LED) och aktiv batterikylning. Kan också användas för att ladda batterierna i STIHL AK-System.

    Tekniska data Värde
    Märkspänning 220-240 V
    Effekt 0,6 kW
    Laddningsström 12 A
    Märkström 2,6 A
    Vikt 1) 1,3 kg

    1) 0

    Utförande

    Pris

    * Samtliga priser är rekommenderade priser från tillverkaren i svenska kronor inklusive moms.

    • AP-adapter Zoom
      AP-adapter

      Adapter som krävs för energiöverföring från ett STIHL AR-batteri eller från ett AP-batteri i STIHL bärsystem till en maskin med batterifack. Adaptern sätts i batterifacket så att batterikabeln kan anslutas.

    Utförande

    Pris

    * Samtliga priser är rekommenderade priser från tillverkaren i svenska kronor inklusive moms.

    • Batteribälte PRO med kabel, hölster och batteriadapter Zoom
      Batteribälte PRO med kabel, hölster och batteriadapter

      Kraftigt och ergonomiskt bälte med batterihölster för STIHLs AP-batterier. Minskar den totala vikten i handen när batteriet bärs i bältet. Energiöverföringen görs från batteriet i hölstret via en böjlig kabel och en lätta AP-adaptern till maskinen.

    Utförande

    Pris
    • Batteribälte 1.335,00*

    * Samtliga priser är rekommenderade priser från tillverkaren i svenska kronor inklusive moms.

    • Batteribälte med bärsele Zoom
      Batteribälte med bärsele

      Bärset med batteribälte och bärremmar för att bära AP-batteriet på höften. Batterivikten fördelas jämnt över axlar och höft. För anslutning av batteriet till maskinen krävs ett hölster med anslutningskabel (maskiner med kabelanslutning) plus en AP-adapter (maskiner med batterifack).

    Utförande

    Pris

    * Samtliga priser är rekommenderade priser från tillverkaren i svenska kronor inklusive moms.

    • Batterilock AP till alla STIHL batterimaskiner Zoom
      Batterilock AP till alla STIHL batterimaskiner

      För att täcka över batterifacket på alla batteridrivna maskiner i STIHL AP-System. Skyddar mot damm och smuts vid längre förvaring.

    Utförande

    Pris

    * Samtliga priser är rekommenderade priser från tillverkaren i svenska kronor inklusive moms.

    • Hölster AP med anslutningskabel Zoom
      Hölster AP med anslutningskabel

      Överför energin från ett STIHL AP-batteri till en maskin med kabelanslutning. För maskiner med batterifack krävs också en AP-adapter. Kan kombineras med batteribältet. Kabellängd 120 cm. Integrerad elektronik för överlastskydd och signalljud.

    Utförande

    Pris

    * Samtliga priser är rekommenderade priser från tillverkaren i svenska kronor inklusive moms.

    • Hölster AP till batteribälte Zoom
      Hölster AP till batteribälte

      För att enkelt ta med sig ett extra AP-batteri eller tillbehör som skyddsglasögon, handskar och lösningsmedel för kåda. Sätts fast på batteribältet.

    Utförande

    Pris

    * Samtliga priser är rekommenderade priser från tillverkaren i svenska kronor inklusive moms.

    • Bärrem PRO för batteribälte Zoom
      Bärrem PRO för batteribälte

      Bekväm bärrem för viktfördelning över axlarna och ergonomiskt arbete. Enkel att fästa i batteribältet.

    Utförande

    Pris
    • Bärrem PRO för batteribälte 505,00*

    * Samtliga priser är rekommenderade priser från tillverkaren i svenska kronor inklusive moms.

    • Bärsystem AP, ryggsäck Zoom
      Bärsystem AP, ryggsäck

      Lätt och bekvämt bärsystem, en ryggsäck för batteri, för upp till två AP-batterier. Kan användas tillsammans med Hölster AP med anslutningskabel – som alternativ till de ryggburna AR-batterierna. Passar till batterimaskiner med anslutningskabel och maskiner med batterifack i AP-System.

    Utförande

    Pris

    * Samtliga priser är rekommenderade priser från tillverkaren i svenska kronor inklusive moms.

    • Bärsystem AR L Zoom
      Bärsystem AR L

      Bärsystem med verktygslös montering av ryggbatterierna AR 2000 L och AR 3000 L. Med tredelade, längdinställbara axelremmar för individuell storleksanpassning och rörligt höftbälte för bekvämt och ergonomiskt arbete. Energiöverföringen sker i kombination med en anslutningskabel och AP-adapter.

    Utförande

    Pris

    * Samtliga priser är rekommenderade priser från tillverkaren i svenska kronor inklusive moms.

Vi förbehåller oss rätten till ändringar i den tekniska specifikationen, utrustning och tillbehör. Fråga din Servande Fackhandlare.

Batteri

MSA 160 C-B

Batteri

    • Batteri PRO AP 300 Zoom
      Batteri PRO AP 300

      Mycket effektstarkt Lithium-Ion batteri med 36 V spänning och 227 Wh energiinnehåll till alla STIHL och VIKINGs batterimaskiner i PRO-serien. Driftstiden är beroende på vilken maskin som används. Batteriet är utrustat med 4 LED lampor som laddningsindikator och laddas med laddarna AL 101, AL 300 och AL 500.

    Tekniska data Värde
    Batteridriftstid ASA 85 1) 600 min
    Energiinnehåll 227 Wh
    Kapacitet 6 Ah
    Vikt batteri 1,7 kg

    1) Användningstider är ungefärliga och kan variera beroende på användningsområde.

    Utförande

    Pris
    • Batteri AP 300 2.449,00*

    * Samtliga priser är rekommenderade priser från tillverkaren i svenska kronor inklusive moms.

    • Batteri AP 300 Zoom
      Batteri AP 300

      Mycket effektstarkt Lithium-Ion batteri med en spänning på 36 V och energiinnehåll på 227 Wh. Driftstiden är beroende på maskin som batteriet används i. Med laddningsindikator (LED). Kan laddas i laddarna AL 101, AL 300 och AL 500.

    Tekniska data Värde
    Märkspänning 36 V
    Energiinnehåll 227 Wh
    Kapacitet 6 Ah
    Kapacitet per cell (enl. tillverkarens spec.) 2,1 Ah
    Vikt batteri 1,8 kg

    Utförande

    Pris

    * Samtliga priser är rekommenderade priser från tillverkaren i svenska kronor inklusive moms.

    • Batteri AP 300 S Zoom
      Batteri AP 300 S

      Mycket effektstarkt Lithium-Ion batteri på 36 V med ett energiinnehåll så högt som 281 Wh. Perfekt för att maximera driftstiden på STIHL batterimaskiner i AP-System. Driftstid beror på maskin och arbetsuppgift. Utrustad med laddningsindikatior (LED). Kan laddas i laddaren AL 101 och snabbladdarna AL 300 och AL 500.

    Tekniska data Värde
    Märkspänning 36 V
    Energiinnehåll 281 Wh
    Kapacitet 7,2 Ah
    Kapacitet per cell (enl. tillverkarens spec.) 2,6 Ah
    Vikt batteri 1,8 kg

    Utförande

    Pris

    * Samtliga priser är rekommenderade priser från tillverkaren i svenska kronor inklusive moms.

    • Batteri AP 500 S Zoom
      Batteri AP 500 S

      I STIHL AP-system har maskiner för det dagliga arbetet i trädgården, för grönyteskötsel och trädvård. Med rätt Lithium-Ion AP-batteri, tar du dig utan problem också an mer krävande uppgifter med någon av STIHL batterimaskiner. Med fyra LED-lampor vet du alltid hur mycket batteri du har kvar. Med den unika Power Laminat teknologin får du med batteriet STIHL AP 500 S dubbelt så många laddcykler jämfört med STIHL batteriet fram till idag. Också effektuttaget har ytterligare ökats jämfört med STIHL AP 300 S. Dessutom kan batteriet AP 500 S integreras i STIHL maskinparkshanteringssystem STIHL connected. På så sätt har du en alltid aktuell information över den faktiska driftstiden.

      STIHL AP 500 S på 36 V laddas med snabbladdarna STIHL AL 300 och STIHL AL 500 eller med standardladdaren STIHL AL 101.

      I vår översikt över batteridriftstider och laddtider kan du se hur länge du kan arbeta med din STIHL batterimaskin och hur lång tid det tar att ladda batteriet. Du ser också vilket batteri som rekommenderas till din STIHL batterimaskin.

      Alla batterierr i STIHL AP-systems är konstruerade för professionell, daglig användning och alla väderförhållanden. Därför är de utrustad med ett väl beprövat strilvattenskydd som är noggrannt kontrollerat under stränga interna tester. Testerna utförs bl.a. enligt IPX4-standarden.

    Tekniska data Värde
    Vikt batteri 2 kg
    Märkspänning 36 V
    Energiinnehåll 337 Wh
    Kapacitet 8,8 Ah
    Kapacitet per cell (enl. tillverkarens spec.) 9,36 Ah

    Utförande

    Pris

    * Samtliga priser är rekommenderade priser från tillverkaren i svenska kronor inklusive moms.

    • Ryggbatteri AR 1000 Zoom
      Ryggbatteri AR 1000

      Lätt, ryggburet Lithium-Ion batteri med mycket energi, 626 Wh, för längre arbetspass. Robust kåpa med integrerat bärhandtag och bottenplatta. Bekvämt och ergonomiskt bärsystem med höftbälte samt ställbart bröstspänne. Laddningsindikator med 6 LED. Anslutningskabel med kontakt och AP-adapter ingår tillsammans med ett hölster till AP-adaptern. Regnskydd medföljer för arbete i regn.

    Utförande

    Pris
    • Ryggburet batteri AR 1000 11.820,00*

    * Samtliga priser är rekommenderade priser från tillverkaren i svenska kronor inklusive moms.

    • Ryggbatteri AR 2000 Zoom
      Ryggbatteri AR 2000

      Ryggburet Lithium-Ion batteri med högt energiinnehåll, 916 Wh för långa arbetspass. i STIHL AP-System. Tåligt hölje med bottenplatta och 6 LED lampor för laddningsindikering. Bekvämt och ergonomiskt system med höftbälte och justerbart bröstspänne. Anslutningskabel med kontakt och AP-adapter ingår. Inbyggt bärhandtag och regnskydd. För heldagsarbete med batterimaskiner.

    Utförande

    Pris
    • Ryggburet batteri AR 2000 12.590,00*

    * Samtliga priser är rekommenderade priser från tillverkaren i svenska kronor inklusive moms.

    • Ryggbatteri AR 2000 L Zoom
      Ryggbatteri AR 2000 L

      Ryggburet Lithium-Ion batteri som har ett energiinnehåll på 1.000 Wh så att du kan arbeta långa pass. Utrustad med USB-anslutning och Bluetooth®-gränssnitt för anslutning till STIHL connected. Robust kåpa med bärhandtag och laddningsindikator (sex LED-lampor). Kan anslutas direkt till RMA 765 V. I kombination med bärsystem AR L och anslutningskabel AR L passar batteriet till maskiner med hylsa samt med AP-adapter för maskiner med batterifack. Kan utan problem användas när det regnar. Levereras som endast batteri utan anslutningskabel och adapter. Ett bekvämt, och individuellt justerbart bärsystem finns att köpa till.

    Utförande

    Pris
    • AR 2000 L ryggbatteri (utan anslutningskabel, AP-adapter, bärsystem) 17.175,00*

    * Samtliga priser är rekommenderade priser från tillverkaren i svenska kronor inklusive moms.

    • Ryggbatteri AR 3000 Zoom
      Ryggbatteri AR 3000

      Mycket kraftfullt, ryggburet Lithium-Ion batteri med hela 1148 Wh energiinnehåll i STIHL AP-System. Robust hölje med bottenplatta och laddningsindikator (sex LED lampor). Ergonomiskt bärsystem med höftbälte och justerbart bröstspänne. Anslutningskabel med kontakt och AP-adapter medföljer. Batteriet är dessutom utrustat med ett inbyggt bärhandtag och regnskydd. För heldagsarbete med batterimaskiner.

    Utförande

    Pris
    • Ryggburet batteri AR 3000 15.090,00*

    * Samtliga priser är rekommenderade priser från tillverkaren i svenska kronor inklusive moms.

    • Ryggbatteri AR 3000 L Zoom
      Ryggbatteri AR 3000 L

      Ryggburet Lithium-Ion batteri med hela 1.500 Wh energiinnehåll för lång driftstid. USB-anslutning och Bluetooth®-gränssnitt för anslutning till STIHL connected. Robust hölje med inbyggt bärhandtag och laddningsindikator (sex LED-lampor). Kan anslutas direkt till RMA 765 V. I kombination med bärsystem AR L och anslutningskabel AR L passar batteriet till maskiner med hylsa samt med AP-adapter för maskiner med batterifack. Kan utan problem användas när det regnar. Levereras som endast batteri utan anslutningskabel och adapter. Ett bekvämt, och individuellt justerbart bärsystem finns att köpa till.

    Utförande

    Pris
    • AR 3000 L ryggbatteri (utan anslutningskabel, AP-adapter och bärsystem) 25.440,00*

    * Samtliga priser är rekommenderade priser från tillverkaren i svenska kronor inklusive moms.

    • Ryggbatteri AR 900 Zoom
      Ryggbatteri AR 900

      Ryggburet Lithium-Ion batteri. Extremt hög kapacitet för riktigt långa arbetspass. Batterihuset har en bottenplatta så att det står stadigt när du behöver sätta det ifrån dig. Bärsystem med mycket hög komfort med höftsele som hjälper till att fördela vikten. Batterihölster för förvaring av adaptern. Energiöverföringen går via en kabel till adaptern i maskinen för laddning och urladdning. Kabelns längd är justerbar och i ryggplattan finns kabelkanaler både på höger och vänster sida. Högkvalitativ och snabbt lösbar kontakt med bajonettfattning. Laddningsindikator via en enkel tryckknapp på 6x LED.

    Utförande

    Pris
    • Ryggburet batteri AR 900 7.435,00*

    * Samtliga priser är rekommenderade priser från tillverkaren i svenska kronor inklusive moms.

Vi förbehåller oss rätten till ändringar i den tekniska specifikationen, utrustning och tillbehör. Fråga din Servande Fackhandlare.

Manualer

Manualer

Språk Datum Länk
manual icon International 2023-03-14