Direkt produktval: Tillbehör till STIHL batterisystem

PS 3000 - bärbar batterigenerator

Bärbar strömförsörjning PS 3000: För användning av eldrivna produkter utanför elnätet

Allmänt

Med STIHL PS 3000 mobil strömförsörjning har du tillgång till ström var du än behöver den för att driva olika produkter. Du kan arbeta med trädgårds-, landskaps- och skogsskötsel, kommunalt arbete eller bygg och anläggning utanför elnätet. Du kan t.ex. dra nytta av ett emissionsfritt och tyst alternativ jämfört med en bensindriven generator när du arbetar utomhus och t.ex. använder STIHL högtryckstvättar .

Med ett energiinnehåll på 2,1 kWh och en hög kontinuerlig strömtillförsel på 3,6 kW kan denna kraftfulla generator driva kraftfulla, maskiner med sladd, också under längre tidsperioder. Du kan också ladda dina batterier snabbt och enkelt när du är på språng. Du ansluter bara elmaskinerna eller batteriladdarna direkt till 230 V Schuko-uttaget på PS 3000. Alternativt kan du använda de 2 Neutrik powerCON uttagen. Den återstående kapaciteten hos STIHL PS 3000 bärbara strömförsörjning visas hela tiden på en laddnings- och statusdisplay.

Den har en >kompakt design med stabil ram och flera greppositioner. Med en vikt på 19,8 kg kan du enkelt transportera den till platsen du behöver den på. Höljet är både dammtätt och har ett strilvattenskydd enligt IP54 och PS 3000 kan till och med användas i regn.

39.990,00*

Utförande

Pris

* Samtliga priser är rekommenderade priser från tillverkaren i svenska kronor inklusive moms.

Vi förbehåller oss rätten till ändringar i den tekniska specifikationen, utrustning och tillbehör. Fråga din Servande Fackhandlare.

Utrustning

Standardutrustning

 • Mobil användning Zoom
  Mobil användning

  FÖR FLEXIBEL ANVÄNDNING UTOMHUS. Med en jämförelsevis låg vikt kan du enkelt transportera den bärbara generatorn dit den behövs och du får ett avgasfritt och tyst alternativ till en bensingenerator.

 • Anslutningar Zoom
  Anslutningar

  FÖR SÄKER STRÖMTILLFÖRSEL. Två olika kontaktuttag finns integrerade i den bärbara strömförsörjningen. Du kan antingen ansluta laddare eller andra elektriska maskiner via ett 230 V Schuko uttag eller använda Neutrik powerCON uttagen..

 • Säker användning utomhus Zoom
  Säker användning utomhus

  STÅR STABILT. Med en kompakt konstruktion och stabil ram som gör att batterigeneratorn står stadigt på olika underlag och är både säker och mycket bra till utomhusanvändning ovsett underlag.

 • Effekt och strömkvalitet Zoom
  Effekt och strömkvalitet

  FÖR LÄNGRE ANVÄNDNING UTANFÖR ELNÄTET. Med energiinnehåll på 2,1 kWh och hög kontinuerliga strömtillförsel på 3,6 kW kan du använda generatorn för att driva kraftfulla, eldrivna maskiner med högkvalitativ effekt, också under längre tidsperioder. 

Vi förbehåller oss rätten till ändringar i den tekniska specifikationen, utrustning och tillbehör. Fråga din Servande Fackhandlare.

Manualer

Manualer

Språk Datum Länk
manual icon International 2022-07-18