445,00 kr
Alla priser är inklusive 25 % moms.
Välj produkt
Store pick up only
Köp den här produkten hos en av våra många lokala återförsäljare. Hitta en butik och kontakta återförsäljaren för information om tillgänglighet.

Sågkedja 3/8" Rapid Hexa (RH): Hög skäreffekt och snabb filning


Med STIHL 3/8" Rapid Hexa sågkedja får du tack vare den innovativa formen på skärtanden och smala spårbredden extremt hög skäreffekt. STIHL nya motorsågskedja är ett bra val för professionellt arbete i skogen och lantbruket för att med din STIHL motorsåg både fälla, kapa och kvista ännu effektivare. Fördelarna med kedjan märks extra tydligt vid kap tvärs emot fibrerna.


STIHL Hexa system är patenterat och exklusivt för STIHL. Formen på Hexa-kedjans skärtänder och Hexa filen är direkt anpassade efter varandra, så att det är mycket enkelt att fila sågkedjan med ett perfekt resultat. Arbetet går inte bara snabbare, utan kedjan håller också skärpan längre. HEXA systemet förhindrar också att du kommer åt att fila på driv- och förbindningslänkarna och minimerar risken för att kedjan skall gå sönder. Också för dig som inte sågar så ofta får en nära nog idealisk filvinkel vid filning av kedjan. STIHL 3/8" Rapid Hexa sågkedja får på så sätt en betydligt längre livslängd och driftstid.


Den helmejseltandade Rapid Hexa kedjan ger hög skärkvalitet och rena, fina och precisa skär.

Hexa kedjan kan endast filas med Hexa filen.

Rapid HEXA

Tekniska data

Kedjedelning9,32mm/3/8"
Drivlänkstjocklek1,6mm/.063"
Skenlängd40cm/16",45cm/18",50cm/20"
Antal drivlänkar60 Tg,66 Tg,72 Tg

Service & Tips