9 550,00 kr
Alla priser är inklusive 25 % moms.
Ny
Välj produkt
Store pick up only
Köp den här produkten hos en av våra många lokala återförsäljare. Hitta en butik och kontakta återförsäljaren för information om tillgänglighet.

Tekniska data

Skärbredd41 cm
Skärhöjd20 - 100 mm
Skärhöjdsinställning7-level (central)
Gräsuppsamlarvolym52 l
Drivning2,0 - 4,5 km/h

Funktioner

Sladdlös gräsklippare RMA 443 V i set med batteri AK 30 S och standardladdare AL 101: bekvämt arbete på små gräsmattor tack vare Vario-hjuldrift

När du arbetar hemma i din trädgård erbjuder STIHL RMA 443 V sladdlös gräsklippare hobbyträdgårdsmästare hög prestanda och mycket tyst drift. Det innebär att den även kan användas på bullerkänsliga platser, t.ex. i bostadsområden. Om du vill komma igång direkt med att klippa trädgården men ännu inte har något batteri från STIHL AK-systemet, lönar det sig att välja STIHL RMA 443 V sladdlös gräsklippare i ett set med STIHL AK 30 S batteri och STIHL AL 101 standardladdare.

Vario-hjuldriften underlättar klippning av små gräsmattor och sluttningar. Du kan ställa in arbetshastigheten individuellt mellan 0 km/h och 4,6 km/h med hjälp av reglaget på styret. Med en klippbredd på 41 cm kan du klippa mindre gräsytor effektivt. Eftersom gräsklipparen som standard är utrustad med multiblad, integrerad mulchingfunktion och sidoutkast är den lämplig för både klippning och mulching. Du kan antingen samla upp det klippta gräset direkt eller fördela det över gräsmattan via sidoutkastet.

Det fällbara och höjdjusterbara komfortstyret ger en bekväm och ergonomisk styrning av gräsklipparen. Med den centrala klipphöjdsjusteringen kan du ställa in din önskade gräsmattelängd på en av 7 nivåer mellan 20 mm och 100 mm. Den vikbara 52-liters gräsuppsamlaren rymmer en stor mängd gräsklipp och är lätt att tömma.


I vår översikt över STIHL batteritid och laddningstider kan du se hur stor gräsyta du kan täcka med en laddning av din STIHL RMA 443 V sladdlösa gräsklippare och hur lång tid det tar för det valda batteriet att laddas.

Service & Tips