12 290,00 kr
Alla priser är inklusive 25 % moms.
Välj produkt
Store pick up only
Köp den här produkten hos en av våra många lokala återförsäljare. Hitta en butik och kontakta återförsäljaren för information om tillgänglighet.

Tekniska data

Slagvolym46 cm³
Slagvolym3 CUI
Effekt2,2/3 kW/hk
Effekt3 bhp
Vikt8,7 kg 1)

Funktioner

Bilderna är exempelbilder. Utrustningens faktiska utseende och dess specifika anslutning till produkten kan skilja sig från bilderna – men har samma funktion.

Bensinröjsåg FS 461 C-EM: Stark och bekväm för krävande arbete

Med den bensindrivna röjsågen STIHL FS 461 C-EM har du ett effektivt arbetsverktyg för krävande gräsröjning över stora ytor. Den mycket starka men bränslesnåla STIHL 2-MIX motorn och den extra stora arbetsdiametern på 520 mm effektiviserar arbetet ytterligare.

För att göra det lätt för dig redan från start, är den bensindrivna gräsröjaren utrustad med lättstartsystemet STIHL Easy2Start. Optimal motoreffekt i alla lägen och konstant max.varvtal uppnås med STIHL M-Tronic 3.0Engreppsreglaget underlättar arbetet, eftersom alla motorns driftsreglage bekvämt styrs med en och samma hand. Med stoppknappen kommer du snabbt igång igen efter en paus i arbetet eftersom maskinen automatiskt går till startklart läge. STIHL antivibrationssystems dämpar vibrationerna som uppstår till ett minimum, vilket skonar både muskler och leder. STIHL FS 461 C-EM är utrustad med ett ergonomiskt tvåhandsstyre vilket ger hög komfort och bidrar till ett naturligt  rörelsemönster vid gräsröjningen. Via ett diagnosuttag kan din STIHL fackhandlare få information om maskinversion, driftstid samt reparations- och underhållsinstruktioner.

Bensinröjsågen STIHL FS 461 C-EM kan utrustas med olika skärverktyg som t.ex.: gräsklinga, kompostklinga, slyklinga eller olika trimmerhuvud. Som standard är den utrustad med STIHL trimmerhuvud AutoCut 46-2. För att skydda dig mot stänk från och småstenar är röjsågen FS 461 C-EM utrustad med ett stort grässkydd.

Rensa effektivt ur undervegatation och gräsfilt: Den professionella gräsröjaren STIHL FS 461 C-EM med extra stor klippdiameter


Röjsågen STIHL FS 461 C-EM är ett mcyket effektivt arbetsredskap för pyrkesanvändare inom mark-, park- och naturvård, lantbruket och offentlig förvaltning för att ta bort hoptovat gräs och rensa ur eller ta bort undervegetation samt arbeta i ungbestånd. Som standard är den utrustad med STIHL universalsele ADVANCE PLUSsom ytterligare underlättar och bidrar till ergonomiskt arbete.
FS 461 C-EM

Service & Tips