3 990,00 kr
Alla priser är inklusive 25 % moms.
Välj produkt
Store pick up only
Köp den här produkten hos en av våra många lokala återförsäljare. Hitta en butik och kontakta återförsäljaren för information om tillgänglighet.

Tekniska data

Skärlängd60 cm
Märkspänning36 V
Vikt3,7 kg
Vikt8,2 lbs
76 dB(A)

Funktioner

Bilderna är exempelbilder. Utrustningens faktiska utseende och dess specifika anslutning till produkten kan skilja sig från bilderna – men har samma funktion.

Batterihäcksax HSA 100: Optimal till att klippa och trimma stora häckar

Batterihäcksaxen STIHL HSA 100 är ett effektivt arbetsverktyg för trädgårdsskötsel och landskapsvård och för grönyteskötsel för snabbt och bekvämt arbete också i ljudkänsliga områden för att beskära och formklippa stora häckar. STIHL HSA 100 är en mycket effektstark häcksax med en underhållsfri EC-motor. Motorn drivs av ett Lithium-Ion batteri ur STIHL AP-system. Den levererar också under belastning ett konstant och jämnt varvtal, också när grövre grenar skall klippas. Den dubbelsidigt slipade kniven klipper exakt och fint både när det skall formklippas och beskäras. Om grenar skulle fastna och blockera kniven, fortsätter du snabbt ditt arbete genom att ändra knivens klippriktning.

Multifunktionshandtaget vrids 90° åt vänster eller höger med ett enkelt knapptryck. Det är alltid lika bekvämt och ergonomiskt att arbeta med STIHL HSA 60 oavsett riktning, t.ex. i sidled eller toppklippning.  Häcksaxen hanteras lika bra med höger som med vänster handLoophandtaget underlättar arbetet ytterligare och hjälper till att spara på krafterna. STIHL antivibrationssystem sänker vibrationerna och skonar muskler och handleder, speciellt vid längre arbetspass.

Ett påskruvat skärskydd reducerar risken för att komma i kontakt med kniven och ger ett säkert arbete med HSA 100 från STIHL. Vid klippning t.ex. nära mark, skyddas kniven mot förslitning av det påskruvad knivskyddet.

Batterihäcksaxen HSA 100 har en knivlängd på 60 cm.

I vår översikt över STIHL batteridrifts- och laddtider ser du hur länge du kan arbeta med din batterihäcksax STIHL HSA 100 och hur lång tid det tar att ladda batteriet.

Alla batterimaskiner i STIHL AP-system är utvecklade för professionell användning och dagligt arbete också under dåliga väderförhållanden och utrustade med ett strilvattenskydd. Strilvattenskyddet kontrolleras noggrant i interna tester som bl.a. görs enligt standard IPX4.

Service & Tips