33 990,00 kr
Alla priser är inklusive 25 % moms.
Välj produkt
Store pick up only
Köp den här produkten hos en av våra många lokala återförsäljare. Hitta en butik och kontakta återförsäljaren för information om tillgänglighet.

Säkerhetsinfo

Tekniska data

Max. klippyta3000 m²
Max. lutning45 %
Max. lutning med lutningskit55 %
Skärbredd28 cm
Min. skärhöjd20 mm

Funktioner

Bilderna är exempelbilder. Utrustningens faktiska utseende och dess specifika anslutning till produkten kan skilja sig från bilderna – men har samma funktion.

iMOW® 6 EVO: Smart klippning av större gräsytor till perfektion

Robotgräsklipparen STIHL iMOW® 6 EVO är utrustad med ett kraftfullt litiumjonbatteri och ett mycket bra val för att klippa större gräsmattor – den tar över skötseln av gräsmattan helt på egen hand. Med 3 fritt pendlande knivblad i ett Disc-Cut system får du tack vare den höga knivhastigheten en ren och fin klippbild, och det finklippta gräsklippet återförs till gräsmattan som gödning. Robotgräsklipparen tar sig an gräsytor på upp till 3 000 m² och lutningar upp till 45 % utan problem. I stigningar visar STIHL iMOW® 6 EVO sin styrka, och med tillbehöret Upgrade Kit klarar den till och med stigningar på ända upp till 55 %.

 

Integrerade sensorer gör att STIHL iMOW® 6 EVO ändrar riktning när den kommer i kontakt med ett hinder. Den kör anpassar hastigheten och kör långsamt fram till ett hinder så att gräsmattan klipps mycket nära inpå föremålet, och ett intelligent körsätt underlättar effektivt klippningen på små ytor. Hastigheten anpassas på ojämnt underlag, för att få ett lika jämnt och fint klippresultat över hela klippytan.

 

 

Robotgräsklipparen styrs enkelt och intuitivt dels via kontrollpanelen med knappar för grundfunktionerna med stöd av röstmeddelande. Aktuell status visas både på LED-listen bak och en LED-matris på robotgräsklipparens kåpa som gör interaktionen ännu enklare med animerade symboler. På LED-listen fram kan ljusstyrkan anpassas i 3 olika nivåer. Med hjälp av MY iMOW® appen kan du styra din robotgräsklippare som ansluts via Bluetooth® och Wi-Fi eller, via det mobila nätverket. I appen kan du bl.a. ställa in klipphöjden i olika nivåer samt i klippschemat för veckan definiera vilka tider din iMOW® 6 EVO robotgräsklippare får vara ute och klippa gräsmattan. Skulle robotgräsklipparen komma utanför hemområdet går ett alarm och den mobila anslutningen kan då hjälpa till att lokalisera din robotgräsklippare, t.ex. vid en eventuell stöld. Du kan även starta STIHL iMOW® 6 EVO manuellt om det behövs via appen. Med hjälp av den justerbara regnsensorn ställer du in om gräsmattan ska klippas när det regnar eller om iMOW® 6 EVO ska ta en paus. Laddstationen är både robotgräsklipparens bas och där den laddar batteriet inför nästa klippning.

 

 

Installationskit till installationen väljs efter storlek på din gräsmatta. STIHL iMOW® robotgräsklippare uppfyller alla tillämpliga säkerhetsstandarder. Ändå är robotgräsklipparen iMOW® ingen leksak. När iMOW® är aktivt, håll barn, vuxna och djur borta från arbetsområdet. För mer information, se bruksanvisningen.

 

iMOW® 6 EVO robotgräsklippare

Service & Tips