Direkt produktval: Arbetsjacka och tröja

ADVANCE X-VENT jacka

Arbetsjacka ADVANCE X-Vent: Lätt och mycket andasaktiv arbetsjacka med hög synbarhet

Allmänt

Lätt och mycket andningsaktiv arbetsjacka, speciellt för sommartemperaturer eller hög fysisk aktivitet. Jackan är i varselorange och svart. Silver-nätfoder i ryggen, under armarna och i fickorna ger optimal ventilation. Materialet i arbetsjackan är vatten- och smutsavvisande. Jackan har dessutom hög andel varselorange och reflexdetaljer. Två bröstfickor och vardera en rygg-, arm- och innerficka. Nötningsskydd på axlarna samt stor STIHL logotyp på ryggen. Finns i storlekarna S – XXL. Material: Yttertyg: 100 % Polyester.

från 3.255,00*

Utförande

Pris

* Samtliga priser är rekommenderade priser från tillverkaren i svenska kronor inklusive moms.

Vi förbehåller oss rätten till ändringar i den tekniska specifikationen, utrustning och tillbehör. Fråga din Servande Fackhandlare.

Tekniska data

Tekniska data

Tekniska data Värde
Storlek L,M,S,XL,XXL
Materialsammansättning yttermaterial 100% polyester
Ventilationsöppningar nein
Ventilationsdragkedjor Nej
Regular Fit Nej
Slim Fit Ja
Antal bröstfickor 2
Antal fickor 5
Antal ärmfickor 1

Vi förbehåller oss rätten till ändringar i den tekniska specifikationen, utrustning och tillbehör. Fråga din Servande Fackhandlare.

Utrustning

Standardutrustning

 • FUKTSKYDD SOM ANDAS Zoom
  FUKTSKYDD SOM ANDAS

  BEKVÄMLIGHET OCH VÄDERSKYDD. Skyddskläderna är tillverkade i ett material som är vattentätt och ändå andas. Det gör dem bekväma att bära. Överskottsvärme och svett transporteras bort till utsidan.

 • ANDNINGSFÖRMÅGA Zoom
  ANDNINGSFÖRMÅGA

  FÖR BORT VÄRME OCH SVETT TILL UTSIDAN. Materialet som andas är skönt att ha på sig även vid krävande arbete. Fukten transporteras bort till utsidan och frisk luft strömmar in.

 • HÖG ANDEL VARNINGSFÄRG Zoom
  HÖG ANDEL VARNINGSFÄRG

  FÖR BÄTTRE SYNLIGHET. Se till att du syns bra även vid dåliga siktförhållanden och undvik olyckor. Med den höga andelen varningsfärg i orange enligt EN ISO 20471 blir dina skyddskläder mer iögonfallande. Standarden specificerar minimiytan för varningsfärg och retroreflekterande ränder.

 • LÄTT YTTERTYG Zoom
  LÄTT YTTERTYG

  HÖG KOMFORT FÖR VARDAGSBRUK. Ett extra lätt yttertyg förbättrar komforten, till exempel genom användning av speciella funktionsfibrer. Det gör dig väl rustad för det dagliga arbetet i skogen eller vid trädklättring, inte minst på sommaren.

 • SKYDD MOT NÖTNING Zoom
  SKYDD MOT NÖTNING

  SKYDDAR MOT SLITAGE. Tillförlitligt, robust nötningsskydd förhindrar överdrivet snabbt slitage på områden med hög belastning och säkerställer lång livslängd.

 • STRETCHZONER Zoom
  STRETCHZONER

  MER RÖRELSEFRIHET. Viktiga rörelsezoner i dina arbetsbyxor är försedda med flexibelt material. Så kan du alltid känna dig bekväm.

 • TVÄTTBAR VID 60 °C Zoom
  TVÄTTBAR VID 60 °C

  FÖR ATT TA ITU MED ENVIS SMUTS. För skogsarbete typisk smuts, t.ex. hartsfläckar, kan bara rengöras vid temperaturer på 60 °C eller högre. Därför är dessa STIHL kläder tvättbara i 60 °C. Så att du kan ha rena och hygieniskt felfria arbetskläder.

Vi förbehåller oss rätten till ändringar i den tekniska specifikationen, utrustning och tillbehör. Fråga din Servande Fackhandlare.

Manualer

Manualer

Språk Datum Länk
manual icon International 2023-12-15