Digitala lösningar för din verksamhet

Digitala lösningar som STIHL connected och Smarter Forst hjälper dig att arbeta i naturen och använda dina maskiner enklare och effektivare. Detta stöds av moderna sensorer och framsteg inom mobil teknik. Ta reda på hur.

Din partner för professionella tillämpningar

STIHL-återförsäljare är din partner vid professionell användning. Deras expertis och erfarenhet innebär att de kan hjälpa dig att välja rätt verktyg och erbjuda dig förstklassig kundservice och underhåll. Hitta en STIHL-återförsäljare nära dig och upplev fördelarna!

För smidig hantering av dina enheter 

Läs mer om hur du kan förlita dig på STIHL:s energi- och laddningshantering som stöd vid yrkesmässigt bruk och underlätta användningen av dina maskiner.   

En kvinna framför en bärbar dator som tar bort en AP 300 S från en STIHL AL 301-4 multiladdare

Laddnings- och energihantering

Det innovativa laddnings- och energihanteringssystemet från STIHL ger dig den kraft du behöver, oavsett om du arbetar i verkstaden eller är på språng. Du kan enkelt ladda och hantera dina maskiner – så att du alltid är förberedd för uppgiften.

Soptunneikon

Information om avfallshantering av förbrukade batterier

Batterier och laddningsbara batterier får inte slängas i hushållsavfallet. Du är skyldig enligt lag att lämna tillbaka använda batterier och laddningsbara batterier.

 

 

Fler tjänster