STIHL connected: digital maskinparkshantering

Med STIHL connected kan du hålla koll på din maskinpark – när som helst, var som helst. Du sparar tid och pengar varje dag.

Hantera din maskinpark effektivt med STIHL connected. 

STIHL connected är en digital lösning för hantering av din maskinpark som gör att du kan organisera ditt dagliga arbete på ett intelligent och effektivt sätt. och på så sätt vara säker på att få ut mesta möjliga av din utrustning varje dag. Intuitivt, kostnadseffektivt och enkelt.

Upptäck möjligheterna:

  • Ta emot verktygsdata automatiskt.
  • Behåll överblicken över maskinparken.
  • Ta reda på var dina verktyg senast befann sig.
  • Dra nytta av färre driftstopp.
  • Överföring av servicedata till återförsäljare.

Ta reda på mer om fördelarna med STIHL connected för hantering och underhåll av dina maskiner genom att boka en personlig konsultation med en kvalificerad STIHL-återförsäljare.

Riktigt kraftfull. Fullständigt uppkopplad.

En infografik som består av STIHL Smart Connectors, STIHL-batterier med integrerat Bluetooth-gränssnitt, en smartphone med STIHL connected-appen, en STIHL connected-box och en bärbar dator med STIHL connected-portalen visar samspelet mellan de olika systemkomponenterna.

Byggstenarna för professionell maskinparkshantering

Med STIHL connected har vi skapat en digital lösning som på riktigt skapar mervärde i ditt dagliga arbete. Detta uppnås tack vare optimalt samspel mellan följande komponenter och applikationer.

STIHL Smart Connector och STIHL Smart Connector 2 A på en arbetsbänk. Olika redskap från STIHL kan ses i bakgrunden.

STIHL Smart Connectors

STIHL Smart Connector och Smart Connector 2 A registrerar relevanta driftdata och överför dessa till STIHL connected Box eller STIHL-appen. 

↓ STIHL Smart Connectors

En person som håller ett STIHL AP 500 S-batteri i händerna. Lysdioderna på laddningsindikeringen lyser grönt.

STIHL batterier

De ryggburna batterierna STIHL AR 2000 L och AR 3000 L och batteriet STIHL AP 500 S kan integreras och hanteras på samma sätt som elverktyg via ett integrerat Bluetooth®-gränssnitt. På så sätt kan du se laddningsnivå, användningstid och serienummer i STIHL connected-appen och STIHL connected-portalen.

↓ STIHL batterier

En STIHL connected Box hänger på en verkstadshylla. Med en trädgårdsmästare och landskapsarkitekt i bakgrunden som använder en smartphone.

STIHL connected Box

STIHL connected Box överför snabbt, tillförlitligt och automatiskt driftsdata som samlats in med en STIHL Smart Connector eller ett batteri med integrerad uppkoppling till STIHL Cloud. Finns som mobil version för fordon och som stationär version för lager och verkstäder.

↓ STIHL connected Box

En person som står framför lastytan på ett flakfordon med olika redskap från STIHL. Personen håller en smartphone med STIHL connected-appen öppen.

STIHL connected-appen

Med STIHL connected-appen har du koll på allt, även när du är på språng, och kan när som helst se status och plats för dina elverktyg. Tack vare den praktiska funktionen ”Nearby” kan du omedelbart identifiera om ett elverktyg saknas efter ett uppdrag utomhus och på så sätt undvika att något blir kvarlämnat av misstag.

Google Play Store
Apple App Store

En person som använder STIHL connected-portalen på en bärbar dator för att visa olika maskindata.

STIHL connected-portal

De maskindata som sparats i STIHL Cloud är sedan tillgängliga för dig när som helst i STIHL connected-portalen, vilket underlättar utvärdering, detaljerad analys och effektiv planering av din verksamhet.

STIHL connected-portalen

Analysera, hantera och planera din maskinpark när och var du vill. Rådfråga din STIHL-återförsäljare när som helst för mer information och tips om digital maskinparkshantering.

STIHL connected: Ett system. Många fördelar.

Vi har utvecklat avancerad digital maskinparkshantering så att du kan koncentrera dig på det väsentliga och arbeta ännu effektivare. Du hittar allt du behöver här eller hos din STIHL-återförsäljare.

Vanliga frågor

Har du frågor eller funderingar? Supportportalen ger detaljerade svar och ytterligare information om STIHL connected.

Ta steget över till smart maskinparkshantering nu

Logga in och komma igång

Registrera dig en gång för STIHL connected så får du tillgång till alla funktioner i STIHL connected-portalen och appen. Du kan också kontakta din lokala STIHL-återförsäljare direkt från systemet.

Översikt över fördelarna med STIHL connected

Portal och app

Översikt över maskinparken

Översikt över hela maskinparken, när som helst och var som helst: utrustning, drifttid, underhållsscheman med mera.

Information om drifttid

Översikt över den totala drifttiden och den dagliga drifttiden för alla dina maskiner.

Händelseöversikt

Översikt över kommande, planerade och avslutade händelser (t.ex. underhåll) för dina maskiner anslutna till en Smart Connector.
Extra: +Översikt över fel som kräver reparation och manuella markörer för maskiner som är anslutna till en Smart Connector 2 A.* 

Maskinstatus

Översikt över hur dina maskiner fungerar: Visa och ändra status för maskiner med en Smart Connector och lägg till information som anteckningar och bilder för att kommentera en händelse (t.ex. reparation).
Smart Connector 2 A registrerar bland annat status för dina maskiner och ställer automatiskt in statusen.*

Platsinfo

Visa de senaste kända platserna för dina maskiner.
Funktionen ”Nearby” ger en översikt över vilka maskiner som finns i närheten.**

Underhållshantering

Meddelande om behov av standardunderhåll för fullt stödda maskiner från STIHL och möjlighet att skapa individuella underhållsscheman för dina maskiner för att få motsvarande påminnelser.

Exklusivt i portalen

Drifttidsanalys

För att du ska kunna utvärdera drifttiden för dina maskiner ger ett diagram med drifthistorik dagliga, veckovisa och månatliga siffror.*

Hastighetshistogram

Information om utrustningens hastighetsintervall för att optimera användningen och t.ex. förlänga batteritiden.*

Teamhantering

Organisera dina maskiner och medarbetare i team. Hantera roller och rättigheter centralt i portalen.

Underhållshantering

Möjlighet att inaktivera servicepåminnelser.

Återförsäljarkontakt

Kontakta din fackhandlare direkt från STIHL connected om dina redskap och maskiner behöver underhåll/reparation.

* Endast med Smart Connector 2 A
**Endast i appen

Mer för teknikentusiaster