Tre proffs som arbetar med STIHL batteridrivna maskiner på en lastyta medan en kvinna i skyddskläder från STIHL klipper en häck i bakgrunden
En kvinna med skyddskläder STIHL går längs en väg som gränsar till fyrkantiga buskar med en batteridriven maskin i handen

Av proffsen. För proffsen.

Dra nytta av våra experters specialistkunskaper nu – vi tycker nämligen att du förtjänar rådgivning och service samt högpresterande maskiner.

Allt du behöver för din bransch

Tekniska höjdpunkter och innovationer

Närbild av en person som kapar en trädstam med en STIHL MSA 300 batteridriven motorsåg

MSA 300: Världens kraftfullaste motorsåg

Den batteridrivna motorsågen STIHL MSA 300 är särskilt utformad för professionell användning – oavsett om det gäller trädgårdsskötsel eller skogsbruk. Den kan användas för att fälla, beskära och kapa små och medelstora träd.

Närbild av en person som kapar en trädstam med en STIHL MSA 300 batteridriven motorsåg

Bäst i klassen: STIHL AP 500 S

Det kraftfulla och hållbara litiumjonbatteriet STIHL AP 500 S är kompatibelt med alla batteridrivna verktyg i serien STIHL AP-System. Det lämpar sig för professionell användning inom trädgårdsskötsel, naturvård och trädvård.

Närbild av STIHL Hexa sågkedja

3/8" Rapid Hexa sågkedja från STIHL

Tack vare den innovativa tandformen levererar Rapid Hexa-kedjan extra imponerande sågprestanda, vilket gör den perfekt för användning vid professionellt skogsbruk och timmeravverkning. 

Säkerhet när du arbetar med STIHL

Tre män med skyddsutrustning framför ett fordon med öppet bagageutrymme med STIHL batteridrivna maskiner

Hälsa och säkerhet när du arbetar

STIHL lägger stor vikt vid säkerhet och hälsa när du arbetar. Vi håller dig informerad om de viktigaste skydds- och säkerhetsåtgärderna så att du och dina medarbetare kan arbeta tryggt och säkert.

Skyddad från topp till tå

Hitta en STIHL-återförsäljare nära dig

 

Upplev STIHL på mässor och evenemang

Mer från STIHL:s värld