Byggbranschen

Det finns goda skäl till att STIHL:s professionella verktyg används på byggarbetsplatser över hela världen. STIHL levererar den kraft, robusthet och prestanda som behövs på byggarbetsplatser. När du väljer STIHL får du dessutom alltid expertråd och personlig service.

En person i personlig skyddsutrustning som använder en kapmaskin

Redskap och maskiner för byggbranschen

STIHL skärhjul

STIHL TS 500i bensindrivna kapmaskiner på en byggarbetsplats

Exakt, robust och tillförlitlig

STIHL skärhjul uppfyller de högsta kvalitetsstandarderna och kan delas in i två grundläggande kategorier: syntetiska hartsbundna skärhjul och diamantkapskivor. Vi har sammanfattat allt du behöver veta i denna artikel.

Hitta en STIHL-återförsäljare nära dig

Säkerhet när du arbetar med STIHL

Tre män i personlig skyddsutrustning från STIHL hållandes STIHL:s batteridrivna maskiner intill ett öppet bagageutrymme på ett fordon med staplade stockar i bakgrunden

Hälsa och säkerhet medan du arbetar

STIHL lägger stor vikt vid säkerhet och hälsa när du arbetar. Vi håller dig informerad om de viktigaste skydds- och säkerhetsåtgärderna så att du och dina medarbetare kan arbeta tryggt och säkert.

Skyddad från topp till tå

STIHL

Upplev STIHL: mässor och evenemang

Vill du veta mer om STIHL och våra produkter för yrkesbruk? Varför inte besöka oss personligen på en mässa? Vi ser fram emot att träffa dig! Få den senaste informationen om kommande evenemang här.

Fler tjänster