Innovationer och tekniker

Ta reda på vad som ligger bakom STIHL:s beprövade kvalitet och hur STIHL:s teknik hjälper yrkesproffs att överträffa sig själva.

Förbättrad prestanda – beprövad kvalitet från STIHL 

Vi vet att prestanda och tillförlitlighet är avgörande i professionella tillämpningar för att säkerställa att du kan slutföra dina projekt framgångsrikt. Därför tillåter vi oss aldrig att nöja oss med status quo utan flyttar ständigt gränserna för vad som är möjligt. På så sätt kan vi alltid garantera dig de bästa maskinerna, lösningarna och utrustningen – allt för att underlätta ditt arbete och ge dig en unik upplevelse när du arbetar med våra produkter.

TEKNIK FRÅ STIHL. FÖR ALLA SOM ARBETAR UTOMHUS.

Vi har ännu fler innovationer för dig: Vår BGA 300 har ett nytt bullerreduceringssystem för tyst drift medan MSA 300 är den första motorsågen från STIHL som har en manöver- och meddelandepanel. Den utsläppsfria batteridrivna kapmaskinen TSA 230 lämpar sig även för arbete inomhus och den integrerade vattenanslutningen binder omedelbart damm som uppstår.

Din partner för professionella tillämpningar

STIHL-återförsäljare är din partner vid professionell användning. Deras expertis och erfarenhet innebär att de kan hjälpa dig att välja rätt verktyg och erbjuda dig förstklassig kundservice och underhåll. Hitta en STIHL-återförsäljare nära dig och upplev fördelarna!

Säkerhet när du arbetar med STIHL

Tre män med skyddsutrustning framför ett fordon med öppet bagageutrymme med STIHL batteridrivna maskiner

Hälsa och säkerhet när du arbetar

STIHL lägger stor vikt vid säkerhet och hälsa när du arbetar. Vi håller dig informerad om de viktigaste skydds- och säkerhetsåtgärderna så att du och dina medarbetare kan arbeta tryggt och säkert.

Skyddad från topp till tå

INNOVATIVA LÖSNINGAR FÖR YRKESPROFFS INOM ALLA BRANSCHER.

STIHL erbjuder innovativa lösningar som underlättar och effektiviserar professionellt arbete – oavsett om det gäller trädgårdsskötsel, naturvård, skogsbruk eller byggbranschen. Här kan du ta reda på vilka tekniker och innovationer som för närvarande är relevanta för din bransch.

 

 

Fler tjänster