BIOKLIPPARE

FilterIconFilter

Tillbehör


STIHL BIOKLIPPARE OCH GRÄSKLIPPARE MED BIOKLIPPFUNKTION FÖR EN VÄLSKÖTT GRÄSMATTA


Två arbetsmoment på en och samma gång när du klipper gräset. Inga problem, med STIHL effektstarka och lättmanövrerade bioklippare. Under klippningen återförs det finfördelade gräsklippet till gräsmattan som gödning.
FRÅN GRÄSKLIPPNING TILL GRÄSSKÖTSEL MED BIOKLIPPNING


STIHL gräsklippare med bioklippfunktion gör det lätt för dig: Aldrig mer tömma en full uppsamlare, forsla bort gräsklippet eller gödsla gräsmattan. För gräset själv är alldeles utmärkt gödsel. Vid bioklippningen finhackas de avklippta grässtråna av en biokniv och återförs sedan till gräsmattan som gödning. Du sprar inte bara tid utan ger tillbaka värdefulla näringsämnen till jorden och kan njuta ännu mer av din trädgård.

Vilken bioklippare som passar dig bäst, beror helt på dina egna behov och krav. Om det är en mycket stora yta, en normal gräsmatta eller en mycket liten gräsyta: I vårt sortiment hittar du olika modeller och utförande för alla behov. Yrkesanvändare arbetar mycket effektivt med våra bensindrivna biogräsklippare medan i trädgården batteridrivna biolklippare är ett bra alternativ. För hög flexibilitet och effektivitet finns också vår trehjuliga bioklippare, som antingen bioklipper eller där du kan använda sidoutkastet. Bestäm själv vilken bioklippare som passar just dig och dina behov bäst.


KLIPPA, BIOKLIPPA OCH MER


Våra bioklippare behärskar inte bara två arbetsmoment i ett, utan erbjuder också andra fördelar och bekvämligheter när du klipper gräset som t.ex. drivning. Din STIHL besindrivna bioklippare startar du med minimal ansträngning både när den är kall och varm med SmartChoke tekniken. Bioklippare med variodrift har en steglös anpassning av hastigheten. Genomtänkta antivibrationselement hjälper till att skona handlederna också vid längre arbetspass.

Med de lättrullande hjulen får du en lättmanövrerad bioklippare som är mycket bekväm att klippa med. Den centrala höjdinställningen underlättar arbetet yterligare. Och glöm inte: Med en bioklippare behöver du inte ta hand om något gräsklipp. Löv som ligger på gräsmattan finhackas också och blir till värdefull gödning. Vill du klippa gräset på ett enkelt och bekväm sätt och utan att använda konstgödsel, då är en STIHL bioklippare det rätta valet.


UPPSAMLARGRÄSKLIPPARE ELLER BIOKLIPPARE FRÅN STIHL?


Om du har barn, som, gärna är ute på gräsmattan och leker eller ligger precis bredvid en pool, är en bioklippare inte alltid det bästa valet. Gräsklippet följer gärna barnfötter in eller hamnar i poolen. Här kan det vara bättre att välja en gräsklippare med uppsamlare.

Om du redan har en STIHL gräsklippare med uppsamlare och gärna skulle vilja bioklippa: Vårad våra biokit som finns som extra tillbehör, kan du göra om din uppsamlargräsklippare till en bioklippare. Kiten innehåller multikniv och en bioplugg.

Lycka till med ditt letande: Och glöm inte, med en STIHL biogräsklippare ger du din gräsmatta något värdefullt tillbaka.