STIHL teknik: för utomhusmiljöer. Och alla som arbetar där

Den innovativa tekniken från STIHL används över hela världen. För alla som arbetar i och med naturen. För alla som vill fortsätta att utvecklas. Vi är stolta över detta unika partnerskap.

Den bensindrivna röjsågen FS 311 från STIHL startas

STIHL motorteknik

Vi har bensindrivna, batteridrivna och elektriska maskiner – allt efter användningsområde och vad användaren föredrar. Dessutom är många maskiner utrustade med innovativ motorteknik. Insprutning, förgasarvärme och andra funktioner gör ditt arbete avsevärt lättare.
Mer om motorteknik
Två batterier med STIHL batteriteknik på en hylla i en verkstad

Batteridriven teknik från STIHL

Batteridrivna maskiner är perfekta för såväl privat som professionellt bruk. Våra batterier har lång livslängd och hög prestanda och är därigenom perfekta för alla slags arbeten. Upptäck våra batteridrivna maskiner och läs allt om tekniken bakom batterierna.
Mer om batteriteknik
En man på en byggarbetsplats som arbetar med en STIHL TS 500i kapmaskin

STIHL kapskivor: exakta, robusta, allsidiga och tillförlitliga

Kapskivorna från STIHL håller mycket hög kvalitet och kan som princip delas in i två kategorier: fiberförstärkta kapskivor och diamantkapskivor. I den här artikeln har vi sammanfattat allt du behöver veta.
Mer om STIHL kapskivor

Vårt unika partnerskap har utökats under årens lopp och baseras på en kontinuerlig vidareutveckling av den innovativa teknik som präglar STIHL. Redan 1926 började vi på STIHL att förbättra arbetet i naturen med rätt teknik. Med utgångspunkt i denna vision utvecklade vår grundare Andreas Stihl sin första motorsåg 1926. Hans drivkraft var att underlätta människors arbete med och i naturen. Denna devis är fortfarande helt central för oss. Och därför utformar vi STIHL produkter och deras teknik konsekvent med tanke på våra kunders behov. Vi gör det med innovativa produktutvecklingar av hela maskiner och av tekniken i enskilda komponenter.

I vårt utvecklingscentrum arbetar specialister från olika områden tillsammans för att göra tekniken från STIHL ännu bättre. Ännu mer användarvänlig, bränslesnål, ergonomisk, effektiv, hållbar, ja till och med nätverksintegrerad och digital. Varför gör vi det? Helt enkelt därför att STIHL utvecklar sin teknik med inspiration från de krav som ställs ute i naturen. Och vi vet vad som gäller där ute, nämligen att man måste ge allt!

Här kan du läsa allt om innovationerna från STIHL, vad som döljer sig bakom den teknik som vi utvecklat, vad som gör den unik och hur du bäst använder din produkt. Ju mer du vet om tekniken i din produkt från STIHL, desto säkrare kan du hantera den. Din produkt får längre livslängd och i slutändan blir arbetet roligare.

Sammanfattning: STIHL teknik

  • STIHL teknik har underlättat arbetet ute i naturen ända sedan 1926.
  • I vårt eget utvecklingscentrum arbetar specialister från olika områden med att kontinuerligt vidareutveckla STIHL teknik.

Mer för teknikentusiaster