PERSONLIG SKYDDSUTRUSTNING

FilterIconFilter

Inga resultat hittades

Tyvärr kan vi inte hitta något som matchar din sökning. Försök med ett annat sökord.

Tillbehör


ARBETA BEKVÄMT OCH VÄL SKYDDAD


Säkert och bekvämt: så att du kan koncentrera dig på ditt arbete har vi slitstark och genomtänkt skyddsutrustning, som ger ett effektivt skydd och samtidigt är bekväma att bära.
SÄKER FRÅN TOPP TILL TÅ - RÄTT SKYDDSUTRUSTNING I ALLA LÄGEN


För du skall kunna arbeta med högsta möjliga komfort och samtidigt helt i enlighet med gällande säkerhetsstandarder, designar vi på STIHL själv vår personliga skyddsutrustning för arbetet i skogen, trädgårdsskötsel, park-, mark och landskapsskötsel samt arbetet på byggarbetsplatser. Vi använder oss av våra designers mångåriga expertis och kombinerar den med våra kunders praktiska erfarenhet för att erbjuda bästa möjliga sortiment. Vi satsar på hållbara material och smarta egenskaper. Beroende på användningsområde hittar du produkter med sågskydd, väder-, vind- och köldskydd eller också taggskydd. Vi har också arbetskläder med hög andel varselfärg för att ge dig bästa möjliga synlighet.


När du använder en STIHL maskin rekommenderar vi att du använder den personliga skyddsutrustningen som anges i bruksanvisningen. Beroende på uppgift kan det vara sågskyddskängor, sågskyddsbyxor, arbetshandskar, skyddsglasögon, hörselskydd, hjälm m.m. Känn dig säker och bekväm med en personlig skyddsutrustning från STIHL i STIHL kvalitet.