Viktig information

ÅTERKALLANDE RMA 235.0

Recall RMA 235

STIHL återkallar batterigräsklippare STIHL RMA 235.0 i ett begränsat serienummerintervall - Waiblingen, 20. november 2023

Piratkopior

STIHL Mitarbeiter überprüfen die Qualität von einem STIHL Laubbläser.

Arbeta försiktigt: Vad som från början verkade som ett riktigt fynd kan många gånger stå sig dyrt. En förfalskad motorsåg har mycket mindre livslängd, lägre effekt och framför allt sämre säkerhet.

Varning för flerdelade verktyg för röjsågar och trimmers

STIHL Freischneider

Flerdelade skärverktyg får inte under några omständigheter användas på en STIHL röjsåg eller en STIHL trimmer. 

Varning för icke konforma motorsågar

STIHL Motorsäge MS261

I en allt högre utsträckning säljs "icke konforma maskiner" på den europeiska marknaden. Dessa "icke konforma" motorsågar är farliga – läs mer här! 

Falska annonser på sociala medier

Vi på STIHL har uppmärksammat att det cirkulerar flera falska annonser på sociala medier om en produkt som är identisk med STIHL GTA 26. Produkten beskrivs som GTA 26 Wood Cutter och har ett orealistiskt lågt pris för en så högkvalitativ produkt. Dessa annonser är falska och är inte från STIHL eller från någon av våra certifierade återförsäljare. Produktinformationen och bilderna är tagna utan tillåtelse från STIHL, inklusive STIHL logotypen, vilket kan göra det mycket svårt för många konsumenter att identifiera det som en falsk annons. Vid en närmare titt på de länkade webbplatserna kan man hitta internationella kontaktuppgifter med misstänkta e-postadresser eller telefonnummer. 

Vi tar detta på största allvar och uppmanar att undersöka avsändaren närmare innan du köper en produkt. STIHL säljer endast produkter och maskiner via certifierade återförsäljare. För att köpa STIHL GTA 26, hitta din närmaste återförsäljare på stihlgarden.se, stihlpro.se eller stihl.se. 

Mer om STIHL