Direkt produktval: Fett och rengöringsmedel

Care and Clean Kit MS Plus

Care & Clean Kit MS Plus – Komplett set för effektiv rengöring av din motorsåg och HD2-luftfilter

Allmänt

STIHL Care & Clean Kit MS Plus är det perfekta valet för ör grundlig rengöring och skötsel av din STIHL motorsåg. Med regelbunden skötsel av ditt svärd, kedjedrevskåpa, cylinderflänsar, kåpa och luftfilter bidrar du till lång livslängd och din motorsågs effektivitet. I STIHL Care & Clean Kit MS Plus ingår passande rengörings- och skötselmedel tillsammans i ett praktiskt set.

STIHL Care & Clean Kit MS Plus innehåller allt som behövs för rengöringen och skötseln:

  • 500 ml STIHL VarioClean Eco
  • Rengöringspensel med spårskrapa
  • Tvättpåse i mikrofiber resp. -handske för HD2-luftfilter och ytrengöring

Lossa först grov smuts i svärdsspåret, från oljehålet och cylinderflänsarna på din STIHL motorsåg. De kan renskrapas med metallbladet på spårskrapan och lösa smutspartiklar borstas bort med rengöringspenseln. Spraya sedan alla delar med det specialutvecklade, skonsamma universelrengöringsmedlet STIHL VarioClean Eco, vars innehåller är av 92 % naturligt ursprung. Certifierat av Ecocert som ett ekologiskt rengöringsmedel. Det kan användas för att snabbt, effektivt och skonsamt rengöra alla ytor av plast, metall som järn eller aluminium, gummi- eller lackade ytor. Olja, fett, harts och organisk smuts löses upp så snart medlet sprutas på sågkedja, svärd eller maskinhus. För högre bekvämlighet kan du använda tvättpåsen i mikrofiber som handske. Delarna tvättas sedan enkelt av med vatten.

Med mikrofibertvättpåsen är det otroligt enkelt att rengöra HD2-luftfiltret på din motorsåg: Efter att STIHL VarioClean Eco verkat en kort stund kan du antingen blötlägga filtret i tvättpåsen i varmt vatten eller tvätta det i tvättmaskinen i 60°C >, t.ex. tillsammans med dina STIHL skyddsbyxor för motorsåg. Filtret blir som nytt, och du behöver inte köpa något nytt filter, vilket skonar miljön.

Vi rekommenderar att du bär skyddsglasögon och arbets- eller skyddshandskar vid rengöringen.

314,00*

Utförande

Pris

* Samtliga priser är rekommenderade priser från tillverkaren i svenska kronor inklusive moms.

Vi förbehåller oss rätten till ändringar i den tekniska specifikationen, utrustning och tillbehör. Fråga din Servande Fackhandlare.

Safety Instructions

Fara

Kan vara korrosivt för metaller. Orsakar allvarliga frätskador på hud och ögon.

AQUA, DISODIUM METASILICATE, SODIUM LAURIMINODIPROPIONATE, SODIUM POLYACRYLAT