Direkt produktval: KombiVerktyg

FS-KM - trimmer

FS-KM - trimmer

Allmänt

Idealiskt verktyg för trimning av mindre gräsytor och längs rabatter och andra kanter. Med trimmerhuvud AutoCut C 26-2. Vikt 1,2 kg. totallängd: 94 cm. Passar till KMA 130 R och alla  beinsindrivna KombiMotorer i STIHL sortiment samt den ryggburna trimmern FR 131 T.

1.390,00*

Utförande

Pris

* Samtliga priser är rekommenderade priser från tillverkaren i svenska kronor inklusive moms.

Vi förbehåller oss rätten till ändringar i den tekniska specifikationen, utrustning och tillbehör. Fråga din Servande Fackhandlare.

Utrustning

FS-KM, AutoCut C 26-2

Standardutrustning

  • ELEKTRONISKT TÄNDSYSTEM Zoom
    ELEKTRONISKT TÄNDSYSTEM

    PÅLITLIG START. Det elektroniska tändsystemet säkrar en tillförlitlig start och störningsfri motorgång. Den höga tändspänningen i ett helt inkapslat tändsystem ger stabil tändgnista och lång brinntid. Det förbättrar även bränsleförbränningen och minskar avgasutsläppen.

  • DELBART SKAFT Zoom
    DELBART SKAFT

    FÖR EN BEKVÄM TRANSPORT OCH PLATSBESPARANDE FÖRVARING. Det delbara skaftet gör att du snabbt kan ta isär maskinen för enkel transport och platsbesparande förvaring. Du behöver inga verktyg för att dela skaftet.

  • LOOPHANDTAG MED SÄKERHETSBYGEL Zoom
    LOOPHANDTAG MED SÄKERHETSBYGEL

    FÖR SÄKERT ARBETE I TRÅNGA UTRYMMEN. Loophandtaget gör maskinen lätt att manövrera även i trånga utrymmen. Säkerhetsbygeln skyddar dig: Fötter och ben kan inte komma för nära knivar eller trimmerhuvuden under arbetet.

  • SNABBKOPPLING MED SPÄNNSKRUV Zoom
    SNABBKOPPLING MED SPÄNNSKRUV

    SNABB MONTERING AV KOMBIVERKTYG. Tack vare snabbkopplingen kan de olika kombiverktygen på maskinen kopplas ihop och isär snabbt och utan verktyg.

  • STIHL ERGOSTART Zoom
    STIHL ERGOSTART

    LÄTT ATT STARTA. Tack vare STIHL ErgoStart sparar du kraft när du startar dina motorredskap. Ett lugnt och jämnt drag i startsnöret räcker. Hastigheten som krävs på startsnöret är avsevärt reducerad, och motorn startar snabbt och tillförlitligt även med ett långsamt drag. En extra fjäder mellan vevaxeln och startlinans hjul underlättar detta.

Vi förbehåller oss rätten till ändringar i den tekniska specifikationen, utrustning och tillbehör. Fråga din Servande Fackhandlare.