Direkt produktval: Svärd- och kedjepaket

Upgrade Kit 3, HEXA 36RH 66 DL

Upgrade Kit Hexa 2 med sågkedja 36RH, 66 DL till motorsågar från MS 362

Allmänt

Med STIHL Hexa Kit 3 kan du med några få handgrepp utrusta din STIHL motorsåg med det professionella Hexa-skärsystemet. Ett patenterat skärsystem från STIHL som sätter en ny standard när det handlar om skäreffekt, filning och livslängd. Du som arbetar i skogen, äger skog eller har en jordbruksfastighet kommer att både kunna fälla och kvista ännu effektivare med din STIHL motorsåg.

STIHL Hexa Kit 3 för bensinmotorsågar från STIHL MS 362 och uppåt innehåller följande:

  • 2 x sågkedjor STIHL 3/8" Rapid Hexa 36RH, 66 drivlänkar (till 1,6 mm, 45 cm)
  • 1 x STIHL Hexa fil
  • 1 x STIHL filhandtag i trä

Med den speciella och innovativa slipningen av Hexa kedjan får du en upp till 10 gånger högre skäreffekt jämfört med STIHL sågkedja 3/8" Rapid Super. Hexa filens och Hexa skärtandens 6-kantiga form är perfekt anpassade till varandra, så att du vid varje tag, varje filning alltid får den optimala vinkeln. STIHL Hexa sågkedja sågar snabbare och håller skärpan betydligt längre. Det sparar tid och ger längre användningstid och livslängd än med en standard sågkedja och du har alltid maximal effekt när du arbetar.

885,00*

Utförande

Pris

* Samtliga priser är rekommenderade priser från tillverkaren i svenska kronor inklusive moms.

Vi förbehåller oss rätten till ändringar i den tekniska specifikationen, utrustning och tillbehör. Fråga din Servande Fackhandlare.