Direkt produktval: Service Kits

Service Kit 17

Service Kit 17 till motorsåg MS 500i: Längre livslängd med proaktivt och regelbundet underhåll

Allmänt

Med Service Kit 17 till STIHL motorsåg MS 500i kan du själv sköta basunderhållet på din motorsåg. Med proaktivt och regelbundet underhåll, som byte av bränsle- och luftffilter samt tändstift, förlänger du livslängden på din maskin. Du hjälper till att skydda olika delar i maskinen från smuts och skador och motorsågens motor kan arbeta med optimal effekt och hög tillförlitlighet.

I STIHL servicekit 17 till MS 500i ingår:

  • HD2-luftfilter
  • Tändstift
  • Bränslefilter

STIHL HD2-filter är effektivt under alla föhållanden och universellt användbart. De fina porerna fångar upp de allra finaste smutspartiklarna från insugsluften. Motorsågsmotorn skyddas effektivt från damm och smuts. Effekten bibehålls, precis som en låg bränsleförbrukning och din motorsåg är fortsatt lika lätt att starta.

För att bibehålla den höga effekten rekommenderar vi också att du regelbundet byter tändstift. Det är grundläggande för en ren förbränning i motorn. Bränslefiltret håller smutspartiklar borta från bränslet, innan de annars kunde ha hamnat i motorn, vilket ökar maskinens livslängd. Därför är det också bra att regelbundet byta bränslefiltret.

För att enkelt byta luftfilter och tändstift använder du den praktiska kombinyckeln, som följde med din motorsåg när du köpte den. I servicekitets förpackning sitter en kartonghake integrerad som du kan fiska upp bränslefiltret med. Du behöver inga ytterligare verktyg.Du kan också hitta en QR-kod på förpackningen som leder till en enkel instruktionsfilm.

325,00*

Utförande

Pris

* Samtliga priser är rekommenderade priser från tillverkaren i svenska kronor inklusive moms.

Vi förbehåller oss rätten till ändringar i den tekniska specifikationen, utrustning och tillbehör. Fråga din Servande Fackhandlare.