Direkt produktval: Skyddsbyxor för motorsåg

ADVANCE X-FLEX skyddsbyxa, midjemodell

Med AVERTIC™ pro lite sågskydd

Allmänt

Kombinerad arbetsbyxa och skyddsbyxa i det ultralätta och mycket andningsaktiva sågskyddmaterial AVERTIC™ pro lite (Design A, skyddsklass 1 =ˆ 20 m/s), exklusivt utvecklat för STIHL. Byxan har en speciell design för ökad rörlighet i grenen. Yttertyget är extremt robust, flexibelt och andningsaktivt. Elastiska och vattentäta knäskydd. Skydd mot taggar och väta på baksidan av benen. Smutsavvisande med långa ventilationsdragkedjor på benens baksida. Färg svart och varselorange.

från 4.140,00*

Utförande

Pris

* Samtliga priser är rekommenderade priser från tillverkaren i svenska kronor inklusive moms.

Vi förbehåller oss rätten till ändringar i den tekniska specifikationen, utrustning och tillbehör. Fråga din Servande Fackhandlare.

Tekniska data

Tekniska data

Tekniska data Värde
Materialsammansättning foder 100% polyester
Öglor för hängslen Nej
Slim Fit Ja
Regular Fit Nej
Antal bakfickor 1
Antal fickor 7
Antal sidofickor 2
Knäförstärkning/armbågsförstärkning Ja
Förstärkning baktill Nej
Storlek 3XL,L,M,S,XL,XS,XXL
Elastisk byxlinning Ja
Ventilationsöppningar nein
Vikt g 1.300
Lager skärskydd 6
Ventilationsdragkedjor Ja
Skyddsnivå 1

Vi förbehåller oss rätten till ändringar i den tekniska specifikationen, utrustning och tillbehör. Fråga din Servande Fackhandlare.

Utrustning

Standardutrustning

 • ANDNINGSFÖRMÅGA Zoom
  ANDNINGSFÖRMÅGA

  FÖR BORT VÄRME OCH SVETT TILL UTSIDAN. Materialet som andas är skönt att ha på sig även vid krävande arbete. Fukten transporteras bort till utsidan och frisk luft strömmar in.

 • FUKTSKYDD SOM ANDAS Zoom
  FUKTSKYDD SOM ANDAS

  BEKVÄMLIGHET OCH VÄDERSKYDD. Skyddskläderna är tillverkade i ett material som är vattentätt och ändå andas. Det gör dem bekväma att bära. Överskottsvärme och svett transporteras bort till utsidan.

 • ProElast Stretch i grenen Zoom
  ProElast Stretch i grenen

  Sågskyddet sys inte ihop i grenen utan förbinds via ett elastiskt inlägg, som tänjs optimalt också vid extremt långa steg.

 • Snabbtorkande Zoom
  Snabbtorkande

  HYPOTHERMIA PROTECTION. The fast-drying functional fabric of your protective clothing is ideal for work in changing weather conditions and sweaty jobs. The high-quality material protects you from hypothermia.

 • STRETCHZONER Zoom
  STRETCHZONER

  MER RÖRELSEFRIHET. Viktiga rörelsezoner i dina arbetsbyxor är försedda med flexibelt material. Så kan du alltid känna dig bekväm.

 • SÅGSKYDD Zoom
  SÅGSKYDD

  Observera följande: Ingen personlig skyddsutrustning kan ge ett absolut skydd mot skador. Den ersätter inte heller ett säkert arbetssätt.

 • SÅGSKYDDSOMRÅDE DESIGN A Zoom
  SÅGSKYDDSOMRÅDE DESIGN A

  SKYDD VID SKOGSARBETE. På sågskyddsbyxor med design A (enligt EN 381 och EN ISO 11393) täcker sågskyddet hela den främre underkroppen. Vänster bak är skyddet draget runt 5 cm vardera. Vid skogsarbete är du mycket väl skyddad med Design A.

 • TAGGSKYDD Zoom
  TAGGSKYDD

  EXTRA STARK MOT REPOR OCH SKÄR. När du arbetar på eller i närheten av taggiga växter förhindrar taggskyddet, genom sitt extra tåliga material, skador och skrapning av taggar.

 • TVÄTTBAR VID 60 °C Zoom
  TVÄTTBAR VID 60 °C

  FÖR ATT TA ITU MED ENVIS SMUTS. För skogsarbete typisk smuts, t.ex. hartsfläckar, kan bara rengöras vid temperaturer på 60 °C eller högre. Därför är dessa STIHL kläder tvättbara i 60 °C. Så att du kan ha rena och hygieniskt felfria arbetskläder.

Vi förbehåller oss rätten till ändringar i den tekniska specifikationen, utrustning och tillbehör. Fråga din Servande Fackhandlare.

Manualer

Manualer

Språk Datum Länk
manual icon International 2023-11-30