Direkt produktval: Hörselskydd

Hörselskydd ADVANCE ProCOM med hjässbygel

ADVANCE ProCOM: Kommunicera bekvämt och effektiv

Allmänt


STIHL ADVANCE ProCOM är både ett hörselskydd och en innovativ kommunikationslösning så att du enkelt, bekvämt och effektivt kan kommunicera också i bullriga miljöer utan att behöva använda några fler enheter. Det smarta hörselskyddet med hjässbygel gör det möjligt för ända upp till 16 personer att kommunicera direkt med varandra på ett avstånd upp till 600 m. Varje hörselskydd fungerar samtidigt som en förstärkare, så att räckvidden i större nätverk kan förlängas. Speciellt vid mer krävande arbetsuppgifter främjar och säkrar den höga ljudkvaliteten i ADVANCE ProCOM en klar och tydlig kommunikation. Yrkesanvändare inom skog och trädvård, men även inom t.ex. trädgård och lantbruk, på byggarbetsplatser eller privata skogsägare uppskattar dessutom att de är enkla att använda samt möjligheterna, att både kunna lyssna och prata samtidigt./strong>.


Tydliga och ergonomiska knappar, enkla att känna igen, gör det enkelt att använda hörselskyddet STIHL ADVANCE ProCOM också med handskarna på. De är dessutom enkla, både att montera och koppla. Via Bluetooth®-kopplingen till din mobiltelefon kan du använda flera av telefonens funktioner som t.ex. att ringa samtal, lyssna på musik eller använda röststyrningen, utan att du behöver ta upp telefonen ur fickan. Även en vanlig kommunikationsradio kan anslutas och integreras med STIHL ADVANCE ProCOM via Bluetooth®. För att lyssna på musik, etc. är en FM.radio integrerad.


6.850,00*

Utförande

Pris

* Samtliga priser är rekommenderade priser från tillverkaren i svenska kronor inklusive moms.

Vi förbehåller oss rätten till ändringar i den tekniska specifikationen, utrustning och tillbehör. Fråga din Servande Fackhandlare.

Tekniska data

Hörselskydd ADVANCE ProCOM

Tekniska data

Tekniska data Värde
Isoleringsvärde dB 32
H-värde dB 35
M-värde dB 29
L-värde dB 23
Vikt kg 0,39
Bluetooth-profil Standard 4,1, HSP, HFP, AVRCP, A2DP
Färg svart
Storlek SML

Vi förbehåller oss rätten till ändringar i den tekniska specifikationen, utrustning och tillbehör. Fråga din Servande Fackhandlare.

Manualer

Manualer

Språk Datum Länk
manual icon International 2022-11-07