Direkt produktval: Skyddshjälm och skogshjälm

Hjälmpaket ADVANCE X-Vent SOUND med regnskydd

Hjälmpaket ADVANCE X-Vent Bluetooth®: förbättrad kommunikation, bra komfort och ljusgenomsläpp

Allmänt

Innovativt hjälmpaket med hjälm, hörselskydd, visir och regnskydd. Hjälmen har kort skärm och bra ventilation samt en hjälminredning som är mycket enkel att anpassa i storlek med hjälp av en inbyggd rattjustering. Hörselskydd med bra dämpning och passform med Bluetooth funktion för att koppla upp telefon trådlöst. Etsat nätvisir med mycket bra ljusgenomsläpp.

3.555,00*

Utförande

Pris

* Samtliga priser är rekommenderade priser från tillverkaren i svenska kronor inklusive moms.

Vi förbehåller oss rätten till ändringar i den tekniska specifikationen, utrustning och tillbehör. Fråga din Servande Fackhandlare.

Utrustning

ADVANCE X-Vent BT

Standardutrustning

 • Etsat visir Zoom
  Etsat visir

  Helt klart det visir med bäst ljusgenomsläpp. Robust nät med speciell struktur som stör ögat mindre. Rostfritt, etsat material. Observera att ett visir aldrig kan ersätta ett riktigt ögonskydd (skyddsglasögon).

 • Bländskydd Zoom
  Bländskydd

  Skärm som fungerar som bländskydd vid starkt ljus och som skyddar mot snö och regn. Gör arbetet bekvämare och tar bort onödig irritation för ögonen.

 • Hjälmventilering Zoom
  Hjälmventilering

  De termografiska skisserna visar fördelarna med en hjälm som är utrustad med ventilationsöppningar (till höger). Temperaturen sjunker med två till tre grader och luftfuktigheten sjunker med 50 procent.

Vi förbehåller oss rätten till ändringar i den tekniska specifikationen, utrustning och tillbehör. Fråga din Servande Fackhandlare.