Direkt produktval: Vertikalskärare

RL 540

RL 540 bensindriven vertikalskärare: ett kraftpaket för större gräsytor

Allmänt

STIHL starka bensindrivna gräsmatteluftare RL 540 befriar större gräsytor, effektivt och bekvämt från mossa, dött gräs och gräsfilt. Driven av en stark bensinmotor ger vertikalskäraren gräsmattan en optimal luftning. Vertikalskärarenhetens arbetsdjup ställs bekvämt direkt på handtaget efter önskemål. Lufta gräsmattan någon gång per ås så förbättras näringsupptaget och tillväxten markant. Med en arbetsbredd på 38 cm och de lättrullande hjulen med specialprofil går jobbet både snabbt och enkelt. Robust polymerkåpa som håller länge och tål tuffa tag. Mossrivaren är både enkel att transportera och tar liten plats att förvara tack vare det fällbara handtaget.

8.290,00*

Utförande

Pris

* Samtliga priser är rekommenderade priser från tillverkaren i svenska kronor inklusive moms.

Vi förbehåller oss rätten till ändringar i den tekniska specifikationen, utrustning och tillbehör. Fråga din Servande Fackhandlare.

Tekniska data

RL 540

Tekniska data

Tekniska data Värde
Nominell effekt 2,2 kW / 3,0 PS
Gräsyta m² upp till 2.000
Arbetsbredd cm 38
Arbetsdjup mm 25
Motor Serie HD675 OHV SC
Cylindervolym cm³ 149
Nominell effekt varvtal r/min 2.800
Ljudeffektnivå garanterad LWA dB(A) 94
Ljudtrycksnivå uppmätt LpA dB(A) 81
Tolerans ljudtrycksnivå KpA dB(A) 2
Vibrationer handtag ahw m/s² 4,12
Vibrationer tolerans K m/s² 2,06
CO2-utsläpp g/kWh 725

Vi förbehåller oss rätten till ändringar i den tekniska specifikationen, utrustning och tillbehör. Fråga din Servande Fackhandlare.

Utrustning

RL 540

Standardutrustning

  • INSTÄLLNING AV ARBETSDJUP Zoom
    INSTÄLLNING AV ARBETSDJUP

    BEHOVSBASERAD GRÄSMATTELUFTNING. Inställningen av vertikalskärarnas arbetsdjup säkerställer en jämn bearbetning av gräsmatta och mark. För att uppnå det kan knivarnas arbetsdjup anpassas efter underlaget. Du kan sänka eller höja vertikalskäraren efter behov.

  • BÄRHANDTAG Zoom
    BÄRHANDTAG

    ENKEL TRANSPORT. Det praktiska bärhandtaget rakt över tyngdpunkten gör att du kan bära maskinen enkelt och utan att den välter.

  • FÄLLBART HANDTAG Zoom
    FÄLLBART HANDTAG

    PLATSBESPARANDE FÖRVARING. Med det hopfällbara handtaget kan du snabbt och enkelt fälla ihop maskinen. Du transporterar gräsklipparen eller gräsluftaren utan problem och kan förvara den på ett platsbesparande sätt.

  • LÄTTRULLANDE HJUL Zoom
    LÄTTRULLANDE HJUL

    FÖRBÄTTRAD KONTROLL. Med de robusta och hållbara, lättrullande hjulen är det enkelt och kraftbesparande att hålla kursen vid gräsklippning. De lättrullande hjulen är lätta att manövrera tack vare sin speciella profil, och de möjliggör därmed noggrann och bekväm gräsvård.

  • MOTOR MED LÄTTSTARTSYSTEM Zoom
    MOTOR MED LÄTTSTARTSYSTEM

    ENKELT OCH TILLFÖRLITLIGT. Oavsett om det gäller kall- eller varmstart: Motorn med lättstartsystemet gör att du enkelt och tillförlitligt kan starta maskinen med minimal kraft.

  • POLYMERHÖLJE Zoom
    POLYMERHÖLJE

    MOTSTÅNDSKRAFTIGT OCH LÄTT. Det extra motståndskraftiga och robusta polymerhöljet är bensinbeständigt och skyddar motorblocket mot UV-strålning. Denna högkvalitativa plast är dessutom exceptionellt lätt.

  • Vertikalskärarenhet Zoom
    Vertikalskärarenhet

    Vertikalskärarenheten på STIHLs vertikalskärare är utrustad med robusta, fasta knivar. Gräsmattan luftas ända ner till grästorven.

Vi förbehåller oss rätten till ändringar i den tekniska specifikationen, utrustning och tillbehör. Fråga din Servande Fackhandlare.

Manualer

Manualer

Språk Datum Länk
manual icon International 2023-06-13