Direkt produktval: Batteridriven häcksax

HSA 130 T,

Batterihäcksax HSA 130 T: Precisa snitt för formklippning av häckar

Allmänt

Med den batteridrivna häcksaxen STIHL HSA 130 T kan du göra precisa snitt vid formklippning av buskar och häckar med den dubbelsidigt slipade kniven vid professionellt arbete inom trädgårds- och landskapsvård eller offentlig förvaltning. Kniven arbetar med hög knivhastighet, och grenar och blad klipps rent och snyggt. Varvtalet justeras enkelt och bekvämt i 3 steg direkt på det vridbara engreppsreglaget från 4 400 varv/minut till 5 000 varv/minut .

Batterihäcksaxen STIHL HSA 130 T arbetar mycket tyst av Lithium-Ion batterier från STIHL AP-system och kan klippa häckarna också i ljudkänsliga områden . Det vridbara multifunktionshandtaget kan vridas 90° åt höger eller vänster och ger en ergonomisk arbetsställning och bra stöd oavsett riktning. Häcksaxen STIHL HSA 130 T har också ett loophandtag för enkel användning i alla riktningar. De påskruvade skär- och toppskydden skyddar effektivt kniven.

STIHL HSA 130 T finns i 1 knivlängd som är 60 cm.

I vår översikt över STIHL batteridrifts- och laddtider kan du se hur länge du kan arbeta med STIHL HSA 130 T och hur länge batteriet behöver laddas.

Alla batteridrivna maskiner i STIHL AP-systemet är designade för professionellt arbete och daglig användning, även under ogynnsamma väderförhållanden. Därför har de ett noggrant testat strilvattenskydd. Effektiviteten har testats i krävande interna tester. Strilvattenskyddstesterna baseras bland annat på IPX4-standarden.

Obs: STIHL har introducerat nya modellnummer för batteridrivna produkter . Det gör det enklare för dig som kund att göra ditt val, då det gör vårt sortiment mycket tydligare. För ett litet antal produkter kommer det dock också att vara nödvändigt att ändra nu befintliga modellnumret. Alla varianter av STIHL HSA 130 är identiska i konstruktion med motsvarande varianter av HSA 94.

6.490,00*

Utförande

Pris

* Samtliga priser är rekommenderade priser från tillverkaren i svenska kronor inklusive moms.

Vi förbehåller oss rätten till ändringar i den tekniska specifikationen, utrustning och tillbehör. Fråga din Servande Fackhandlare.

Tekniska data

Tekniska data

Tekniska data Värde
Standard knivlängd cm 60
Märkspänning V 36
Vikt kg 3,9
Ljudtrycksnivå dB(A) 1) 84
Ljudeffektnivå dB(A) 2) 95
Vibrationer vänster/höger m/s² 3) 3/2,8
Totallängd cm 117
Varvtal min -1 4.400
Tandavstånd mm 30
Batteridriftstid med AP 100 min 4) upp till 54
Batteridriftstid med AP 200 min 4) upp till 108
Batteridriftstid med AP 300 min 4) upp till 135
Batteridriftstid med AP 300 S min 5) upp till 167
Batteridriftstid med AR 2000 min 4) upp till 550
Batteridriftstid med AR 2000 L min 4) upp till 690
Batteridriftstid med AR 3000 min 4) upp till 700
Batteridriftstid med AR 3000 L min 4) upp till 985
Batteridriftstid med AR 1000 min 4) upp till 380

1) K-Faktor enl. RL 2006/42/EG = 2,5 (dB(A))
2) K-Faktor enl. RL 2006/42/EG = 2,5 dB(A)
3) K-Faktor enl. RL 2006/42/EG = 2 m/s²
4) Användningstider är ungefärliga och kan variera beroende på användningsområde
5) Användningstider är ungefärliga och kan variera beroende på användningsområde.

Vi förbehåller oss rätten till ändringar i den tekniska specifikationen, utrustning och tillbehör. Fråga din Servande Fackhandlare.

Utrustning

Standardutrustning

  • TOPPSKYDD Zoom
    TOPPSKYDD

    FÖRHINDRAR SKADOR. Toppskyddet förhindrar skador på kniven. Dessutom underlättar toppskyddet klippning nära marken eller längs murar.

  • Påskruvat skärskydd Zoom
    Påskruvat skärskydd

    Ökad säkerhet som reducerar skaderisken. Enkelt att byta vid behov.

  • DUBBELSIDIGT SLIPAD KNIV Zoom
    DUBBELSIDIGT SLIPAD KNIV

    FÖR OPTIMAL HÄCKKLIPPNING. Med den dubbelsidiga kniven klipper du häcken på bästa sätt både lodrätt, vågrätt och i hörnen. Tack vare dubbelsidigt slipade knivar kan du trimma eller beskära häcken effektivt även vid tjockare grenar.

  • VRIDBART MULTIFUNKTIONSHANDTAG Zoom
    VRIDBART MULTIFUNKTIONSHANDTAG

    ARBETA ERGONOMISKT OCH BEKVÄMT. Det vridbara multifunktionshandtaget möjliggör noggrant och bekvämt arbete vid sido- eller toppklippning med häcksaxen. Det kan vridas 90° åt vänster eller höger och passar därmed bra för både vänster- och högerhänta. På så sätt ligger maskinen alltid i den ergonomiskt mest gynnsamma positionen i handen.

  • Ställbar knivfrekvens Zoom
    Ställbar knivfrekvens

    Knivfrekvensen kan ställas in i 3 olika lägen vilket optimerar knivhastigheten efter varje arbetssituation. Inställningen görs enkelt via engreppsreglaget på handtaget. Reglaget vrider sig med handtaget så att det alltid är lika lätt att komma åt inställningen.

  • Trimning & formklippning Zoom
    Trimning & formklippning

    För den perfekta formen på buskar och häckar är en STIHL häcksax i T-utförande det rätta valet. Kniven har ett mindre tandavstånd och lägre, kortare tänder som i kombination med en högre knivhastighet ger en hög precision och enkelt arbete.

  • EC-MOTOR Zoom
    EC-MOTOR

    EFFEKTIV MED LÅGT UNDERHÅLLSBEHOV. Tack vare kompakt konstruktion, låg vikt och hög verkningsgrad gör EC-motorn att du kan arbeta energieffektivt. Dessutom har motorn lång livslängd.

Vi förbehåller oss rätten till ändringar i den tekniska specifikationen, utrustning och tillbehör. Fråga din Servande Fackhandlare.

Manualer

Manualer

Språk Datum Länk
manual icon International 2023-06-26
manual icon International 2023-08-24