Upptäck STIHL

STIHLs maskiner och utrustning används om och om igen i många intressanta projekt och speciella miljöer. Var med och följ oss på unika platser och upptäck vilka spännande historier som gömmer sig här.

Mit STIHL in ungewohnten Höhen

Med STIHL mot oanade höjder

På upp till 23 m höjd vindlar sig en gångväg fram genom blandskogen. Var med och följd det imponerande färdigställandet och njut av panoramautsikten från utsiktstornet.

Toskanisches Handwerk und Traditionen

Toscanskt hantverk och traditioner

Få en inblick i de toscanska traditionerna med dagens teknik - på vingården San Michele a Torri.

50 Meter rechts der Schlucht

50 meter höger om ravinen

I en brant ravin är det sedan tidig morgon hög aktivitet. Varannan minut cirklar en helikopter över träden. Och lyfter upp hela stammar! En inblick i den allra tuffaste trädfällardisciplinen: klätterfällning.

In den Gärten von Schloss Trauttmansdorff

I slott Trauttmansdorffs trädgårdar

På Trauttmansdorff är teamet klara för nästa uppgift: den imponerande, 18 meter höga cypressen på terrassen måste klippas. Trädgårdsmästarna kommer bli tvungna att arbeta på svindlande höjder.

Ein Tag am Schräghang

En dag i sluttningarna

Trauttmansdorffs slott i Meran har alltid gjort ett slående intryck på sina besökare. Också skogsträdgårdarna behöver skötas av de båda slottsträdgårdsmästarna Michael och Danilo. Dagen i sluttningarna har precis börjat.

Auf zum Gig

Iväg till spelningen

De allra sista förberedelserna inför en mycket speciell spelning är i full gång: Idag uppträder bandet Electric Love på en naturlig utomhusscen nära Stuttgart. De fyra musikerna ser verkligen fram emot spelningen – och de kunde inte vara bättre utrustade. Iväg till spelningen.