Ett starkt team för dig

STIHL och Servande Fackhandeln

STIHL bara i Servande Fackhandeln

Bara en personlig service är en riktigt bra service. Därför finns STIHLs produkter bara i den Servande Fackhandeln med kompetent personal och auktoriserade verkstäder. Bara här kan du få kompetent rådgivning samt en kvalificerad och personlig service anpassad efter just dina behov.

 

Välj rätt butik!

Varför är detta så viktigt för dig som köpare? När du investerar i en motordriven maskin, köper du också något mer än en maskin. Här är några punkter som du bör fundera över innan du göra denna investering:

 

  1. Kan du få hjälp med att reparera maskinen om något skulle hända?
  2. Kan du få hjälp med att montera, komma igång och sedan också serva maskinen?
  3. Får du hjälp med att välja så att du verkligen går hem med en maskin som möter dina behov? - Det finns ett stort utbud och bra rådgivning kan vara till stor hjälp. Det första du bör fråga dig är: "Vad skall du använda maskinen till?"
  4. Finns det tillbehör och reservdelar i butikens sortiment? - Detta är viktiga frågor för dig som användare när det gäller att välja rätt inköpsställe och för oss som tillverkare. Därför har vi valt att uteslutande sälja våra STIHL produkter genom den Servande Fackhandeln.

 

Hos STIHLs Servande Fackhandlare är du i goda händer. Du får hjälp att välja en maskin som täcker just dina behov, monterad och provstartad, får värdefulla tips för ett enkelt och effektivt arbete och inte minst professionell service. Så får du glädje av din STIHL maskin under många långa år.
Det här kan den Servande Fackhandeln erbjuda dig som kund:

Professionell rådgivning

Professionell rådgivning

Från yrkesmässigt skogsarbete till mindre trädgårdsarbeten – hos din Servande Fackhandlare för STIHL produkter hittar du den perfekta maskinen för varje uppgift. Självklart får du också goda råd när det gäller säker och korrekt användning av utrustningen. Du kan lita på din STIHL Servande Fackhandlare. Där får du raka besked.

Monterad och provstartad

Monterad och provstartad

Vi vill att du ska få glädje av dina STIHL produkter under lång tid. Därför är de maskiner som du köper hos din STIHL Servande Fackhandlare monterade och provstartade. Du får också användbara och praktiska tips för hur du hanterar din nyköpta maskin på bästa sätt så att den häller länge.

Kompetent och högklassig service

Kompetent och högklassig service

STIHLs kvalitet är välkänd. Därför förväntar sig våra kunder hög tillförlitlighet och lång livslängd av sin STIHL, också under de tuffaste förhållanden. Med regelbundet underhåll och service får du en maskin som håller under många långa år. Din Servande Fackhandlare har det rätta handlaget och kan se till att du kan få ut maximalt av din maskin och investering.

Original reservdelar och tillbehör

Original reservdelar och tillbehör

Hög tillförlitlighet, också under de mest tuffaste förhållandena, är en självklarhet när det gäller STIHLs motorredskap. Skulle det ändå uppstå problem så hjälper din STIHL Servande Fackhandlare dig med original STIHL reservdelar. Dessa reservdelar bidrar till bättre kvalité, säkerhet och ger en längre livslängd på din STIHL maskin.