7 550,00 kr
Alla priser är inklusive 25 % moms.
Ny
Välj produkt
Store pick up only
Köp den här produkten hos en av våra många lokala återförsäljare. Hitta en butik och kontakta återförsäljaren för information om tillgänglighet.

Tekniska data

Skärbredd41 cm
Skärhöjd20 - 100 mm
Skärhöjdsinställning7-level (central)
Gräsuppsamlarvolym52 l
Drivning2,0 - 4,5 km/h

Funktioner

Sladdlös gräsklippare RMA 443 V: bekvämt arbete på små gräsmattor tack vare Vario-hjuldrift

För privat arbete i trädgården erbjuder den sladdlösa gräsklipparen STIHL RMA 443 V hobbyträdgårdsmästare hög prestanda och är mycket tyst. Det gör att den även kan användas i bullerkänsliga områden som bostadsområden. Vario-hjuldrivningen gör det enklare att klippa små gräsmattor och sluttningar. Du kan ställa in arbetshastigheten individuellt mellan 0 km/h och 4,6 km/h med hjälp av styrspaken på styret.
Med en klippbredd på 41 cm kan du effektivt klippa gräsmattor på mindre ytor. Tack vare standardutrustningen med multiblad, integrerad mulchingfunktion och sidoutkast är denna gräsklippare lämplig för både klippning och mulching. Du kan antingen samla upp gräsklippet direkt eller fördela det över gräsmattan via sidoutkastet.
Det fällbara och höjdjusterbara komfortstyret säkerställer bekväm och ergonomisk kontroll av gräsklipparen. Med den centrala klipphöjdsjusteringen kan du ställa in önskad längd på din gräsmatta i 7 steg från 20 mm till 100 mm. Den fällbara 52-liters gräsuppsamlaren rymmer hur mycket klipp som helst och är lätt att tömma.
I vår översikt över STIHL batteri- och laddningstider kan du se hur stor gräsyta du kan klippa med en laddning av din STIHL RMA 443 V batteridriven gräsklippare och hur lång tid batteriet behöver för att laddas.

Service & Tips