11 550,00 kr
Alla priser är inklusive 25 % moms.
Välj produkt
Store pick up only
Köp den här produkten hos en av våra många lokala återförsäljare. Hitta en butik och kontakta återförsäljaren för information om tillgänglighet.

Tekniska data

Slagvolym38 cm³
Slagvolym2 CUI
Effekt1,7/2,3 kW/hk
Effekt2,3 bhp
Vikt8,6 kg 1)

Funktioner

Bilderna är exempelbilder. Utrustningens faktiska utseende och dess specifika anslutning till produkten kan skilja sig från bilderna – men har samma funktion.

Röjsåg FS 361 C-EM: Effektstark och bekväm för krävande gräsröjning

Anpassad efter ditt arbete. Med denna motorsåg får du tre olika driftslägen. I läget „Eco“ arbetar motorsågen på reducerad effekt för att maximera batteridriftstiden. I läget „Fällning“ får du högsta möjliga vridmoment med reducerad kedjehastighet, för att sågningen skall bli så jämn och stark som möjligt. I läget „Kvistning“ får du högsta möjliga kedjehastighet för precisa snitt. Med hjälp av aktiveringsreglaget ställer du in din motorsåg på önskat läge.


Den bensindrivna röjsågen STIHL FS 361 C-EM är ett mycket bra arbetsverktyg  för professionell användning inom landskapsvård, på gården och offentlig förvaltning. En mycket effektiv gräsröjare när det handlar om gräsröjning, för att klippa vildvuxna partier men också vid skötseln av ungbestånd. Med sin extra stora arbetsdiameter på 520 mm går arbeitet med denna mångsidiga och robusta bensindrivna röjsåg snabbt framåt på stora komplexa, storskaliga gräsröjningsarbeten. Effekten levereras av en bränslesnål STIHL 2-MIX motor.
Med STIHL antivibrationssystem utsätts du under arbeitet med denna proffs röjsåg endast för  mycket låga vibrationer. Det, tillsammans med  ett ergonomiskt tvåhandsstyresom ger ett naturligt rörelsemönster, skonar dina muskler och leder. Med STIHL Easy2Start är maskinen mycket enkel att starta. Det helelektroniska motorstyrningssystemet STIHL M-Tronic underlättar starten ytterligare och ger optimal motoreffekt i alla situationer. Der FS 361 C-EM är utrustad med den allra senaste versionen av STIHL M-Tronic nämligen 3.0.
Med Engreppsreglaget har du all reglagen för att styra maskinen bekvämt i en och samma hand. Stoppknappen ser till att grästrimmern alltid är klar för start också efter en kortare paus. Via ett diagnosuttag kan din STIHL fackhandlare få fram information som driftstid, reparations- och underhållstips för din STIHL FS 361 C-EM.
Beroende på arbetsuppgift kann den bensindrivna röjsågen STIHL FS 361 C-EM utrustas med olika skärverktyg, som t.ex. en gräsklinga, kompostklinga, slyklinga, sågklinga eller med olika trimmerhuvud.

Service & Tips