46 490,00 kr
Alla priser är inklusive 25 % moms.
Välj produkt
Store pick up only
Köp den här produkten hos en av våra många lokala återförsäljare. Hitta en butik och kontakta återförsäljaren för information om tillgänglighet.

Tekniska data

Gräsmatteytaupp till 6000 m²
Skärbredd95 cm
Skärhöjd30 - 100 mm
Gräsuppsamlarvolym250 l
Driftsätthydrostatisk

Funktioner

Bilderna är exempelbilder. Utrustningens faktiska utseende och dess specifika anslutning till produkten kan skilja sig från bilderna – men har samma funktion.

Åkgräsklippare RT 5097: Hög komfort och uppsamlare

Den smidiga åkgräsklipparen STIHL RT 5097 hjälper dig med skötseln av större gräsytor. Med sin höga körkomfort och överskådliga reglage får du förfinad teknik med enkelt arbete som resultat. Du kan justera åkgräsklipparens bekväma, fjäderbelastade säte så att det passar dig utan att använda verktyg. Du får hög klippeffekt och perfekt resultat tack vare den enkla justeringen av klipphöjden och den elektromagnetiska knivkopplingen för att slå på och av gräsklippningen. Gräsguiderna hjälper till att fångas in grässtråna till klippaggregatet så att hela klippbredden utnyttjas fullt ut. Den bekväma 1-pedalsdriften hjälper dig att manövrera ännu enklare när du klipper. Körriktningen ändras från framåt- till backväxel med bara en rörelse. Den 250liter stora gräsuppsamlaren töms utan ansträngning från förarsätet med det praktiska sabelhandtaget. Uppsamlaren i plast har en praktisk grävskopedesign och är mycket lätt att rengöra.
RT 5097

Service & Tips