8 190,00 kr
Alla priser är inklusive 25 % moms.
Välj produkt
Store pick up only
Köp den här produkten hos en av våra många lokala återförsäljare. Hitta en butik och kontakta återförsäljaren för information om tillgänglighet.

Tekniska data

Gräsmatteytaupp till 2000 m²
Skärbredd48 cm
Skärhöjd25 - 80 mm
Skärhöjdsinställning5-fach (Achse, Einzelrad)
Drivning3,5 km/h

Funktioner

Bilderna är exempelbilder. Utrustningens faktiska utseende och dess specifika anslutning till produkten kan skilja sig från bilderna – men har samma funktion.

RM 3 RT bensindriven bioklippare: lättmanövrerad med tre hjulskonstruktion

STIHL RM 3 RT bensinklippare är en extremt lättmanövrerad multiklippare™ för snåriga och trånga gräsytor. Tack vare en genomtänkt trehjulskonstruktion med ett svängbart framhjul är den mycket bra till trädgårdar med många trånga utrymmen. Klipparen klarar större ytor upp till 2 000 m2.
Klippning med sidoutkast:. Gräset klipps och kastas sedan ut på gräsmattan via sidoutkastet.
Bioklippning: Grässtråna finklipps klippet återförs sedan till gräsmattan under som näringsrik gödning.
Med den axelvis justerbara klipphöjden väljer du den höjd på gräsmattan som passar dig, mellan 25 mm och 80 mm. Bensinklippare har en klippbredd på 48 cm.
Driften ökar arbetskomforten betydligt. Du sparar energi, speciellt i sluttningar eller på ojämna ytor, eftersom hjuldriften gör jobbet åt dig. Det supermjuka greppet och de lättrullande hjulen förbättrar också arbetskomforten. För att göra det så enkelt som möjligt för dig att starta motorn är STIHL RM 3 RT utrustad med en enkel startfunktion. För enkel transport och platsbesparande förvaring fälls styret snabbt ner med Quick-Fix snabblåsen.
RM 3.1 RT

Service & Tips