2 125,00 kr
Alla priser är inklusive 25 % moms.
Ny
Välj produkt
Store pick up only
Köp den här produkten hos en av våra många lokala återförsäljare. Hitta en butik och kontakta återförsäljaren för information om tillgänglighet.

Tekniska data

Märkspänning10,8 V
Vikt2,3 kg 1)
Vikt5,1 lbs
Ljudeffektnivå89 dB(A) 2)
Total längd116 cm 3)

Funktioner

Bilderna är exempelbilder. Utrustningens faktiska utseende och dess specifika anslutning till produkten kan skilja sig från bilderna – men har samma funktion.

Batteridriven grästrimmer FSA 30 i ett set där 2 stycken AS 2-batterier och en AL 1-standardladdare ingår: Utför flexibelt även längre klipp- och trimningsarbeten i den privata trädgården

Om du vill sporadiskt utföra större klipp- och trimmerjobb i trädgården och ännu inte äger ett STIHL verktyg från STIHL AS-systemet, är detta ett set för dig. I detta set får du den kompakta och tysta batteridrivna grästrimmern FSA 30 tillsammans med 2 STIHL AS 2-batterier och en STIHL AL 1-standardladdare så att du kan börja trimma medelhögt gräs, underhålla gräsmattans kanter eller finputsa i din trädgård. Tack vare två batterier har du dubbelt så lång batteritid till ditt förfogande utan långa arbetsavbrott.

STIHL FSA 30 är som standard utrustad med STIHL PolyCut 3-2 trimmerhuvud med 2 robusta och flexibla PolyCut-plastknivar. För snabba knivbyten kan upp till 6 PolyCut-knivar förvaras direkt på maskinen och bytas utan verktyg. Alternativt kan du använda FSA 30 med AutoCut C 3-2-trimmerhuvud och med trimmertråd med en diameter på 1,4 mm, som finns att köpa som tillbehör.

Tack vare den ergonomiska designen, de flexibla inställningsmöjligheterna och den låga vikten på endast 2,3 kg inklusive batteri gör FSA 30 att du kan arbeta bekvämt och utan ansträngning. Det mjuka greppet ligger skönt i handen och möjliggör enkel, intuitiv användning. Du kan justera det teleskopiska riggröret och bygelhandtaget stegvis med en knapptryckning för att anpassa dem till din längd. För ännu mer arbetskomfort kan klipphuvudets arbetsvinkel också enkelt justeras - och du kan helt enkelt vrida trimmerhuvudet 90° för exakt klippning av gräsmattans kanter. Avståndsbygeln kan fällas upp och ner för exakt och skonsam klippning runt träd, buskar och föremål. Den batteridrivna trimmern FSA 30 har en praktisk upphängningsögla för platsbesparande förvaring på en vägg i garaget eller i redskapsboden.

I vår översikt över STIHL batteri- och laddningstider kan du se hur länge du kan arbeta med din batteridrivna grästrimmer STIHL FSA 30 och hur lång tid det tar att ladda AS 2-batteriet.

Service & Tips