3 240,00 kr
Alla priser är inklusive 25 % moms.
Välj produkt
Store pick up only
Köp den här produkten hos en av våra många lokala återförsäljare. Hitta en butik och kontakta återförsäljaren för information om tillgänglighet.

Tekniska data

Skärlängd50 cm
Märkspänning36 V
Vikt2,9 kg
Vikt6,4 lbs
Bullernivå78 dB(A) 1)

Funktioner

Bilderna är exempelbilder. Utrustningens faktiska utseende och dess specifika anslutning till produkten kan skilja sig från bilderna – men har samma funktion.

Batterihäcksax HSA 50 i set med AK 10 och AL 101: För klippning av medelstora häckar

Batterihäcksaxen HSA 50 är en riktig allkonstnär för den egna trädgården. Den batteridrivna häcksaxen HSA 50 från STIHL levereras i set med ett Lithium-Ion batteri STIHL AK 10 och batteriladdaren AL 101. Så det är bara att sätta igång att arbeta t.o.m. i ljudkänsliga områden och effektivt klippa både häckar och buskar.
Loophandtag med integrerat reglage gör arbetet med den batteridrivna häcksaxen STIHL HSA 50 mycket bekvämt både med höger och vänster hand. Med den laserskurna, diamantslipade och härdade kniven klipper och trimmar du medelstora häckar, buskar och andra växter både snabbt och exakt. Tack vare den droppformade knivgeometrin med 30 mm tandavstånd hålls grenarna kvar av kniven och klipp sedan med rena fina snitt och hög klippeffekt.
Kniven skyddas effektivt vid bl.a. marknära arbete av det påskruvade knivskyddet.
Batterihäcksaxen HSA 50 har en 50 cm lång kniv.
I vår översikt över STIHL batteridrifts- och laddtider ser du hur länge du kan arbeta med din batterihäcksax STIHL HSA 50 och hur lång tid det tar att ladda batteriet.

Service & Tips