Nyheter från STIHL!

Här får du en liten överblick över produkter som nyligen har börjat säljas i Sverige.

Utförlig information och alla viktiga fakta hittar du under respektive produkt. Vänd dig till din Servande Fackhandlare om du vill veta mer. Han ser fram emot ditt besök och ditt intresse.

Nästa generations iMOW®

Nästa generations iMOW®

Nästa generations robotgräsklippare i modern design kombinerer innovativ teknologi med STIHL kvalitet. Ett kraftigt och effektivt klippsystem gör att gräset klipps, finfördelas och återförs som gödsel till gräsmatta, och styrningen via MY iMOW®-appen gör att du alltid har full kontroll över maskinen. Vi kan se de nya modellerna iMOW® och iMOW® EVO ute hos våra fackhandlare nu under våren 2023.

Två nya batterimotorsågar i STIHL AK-system

Två nya batterimotorsågar i STIHL AK-system

Två nya motorsågar i STIHL AK-system lanseras i år – MSA 60 C-B och MSA 70 C-B. Två nya lätthanterliga modeller med ergonomiska och bekväma handtag och reglage, enkel och verktygsfri kedjespänning, genomskinligt kedjeoljetank och mycket mer. MSA 70 C-B har 25 % högre skäreffekt än MSA 60 C-B.

Batteridrivna häcksaxar HSA 50 och HSA 60

Batteridrivna häcksaxar HSA 50 och HSA 60

De batteridrivna häcksaxarna HSA 50 och HSA 60 är två helt nya modeller för skötseln av häckar och busklar i den egna trädgården. Knivarna klipper på båda sidor och de är både enkla att arbeta med och tystgående. Båda modellerna ingår i vårt AK batterissystem där HSA 60 är den starkaste modellen som också har ett vridbart handtag, vilket gör arbetet ännu mera bekvämt och flexibelt.

Batteridriven lövblås BGA 60

Batteridriven lövblås BGA 60

Den batteridrivna lövblåsen BGA 60 är bekväm att köra med en blåskraft som är 60 % högre än hos BGA 57, som gör att du får gjort jobbet på ännu kortare tid. Lövblåsen ingår i vårt AK-system, så att du kan använda samma batteri och laddare som till alla andra maskiner i systemet.

Nya motorsågar i STIHL AP-system

Nya motorsågar i STIHL AP-system

Batterimotorsågarna MSA 160 C-B, MSA 200 C-B och MSA 220 C-B, tre nya modeller som lanseras under våren 2023. Samma namn som sina föregångare, men nya både på in- och utsidan. Gemensamt för de tre modellerna är det bekväma och ergonomiska handtaget med gasreglaget på ovansidan av det bakre handtaget, vilket verkigen underlättar arbetet. Dessutom har kedjeopljetanken ett genomskinligt fönster och en praktisk siktlinjen är integrerad på kåpan. Den kraftigaste modellen, MSA 220 C-B, har det alldeles nyutvecklade Light 04-sverdet och PS3 PRO-kedjan som ökar skäreffekten med upp till 20 % jämfört med föregångaren.

MSA 300 C-O - marknadens starkaste batterimotorsåg

MSA 300 C-O - marknadens starkaste batterimotorsåg

MSA 300 C-O är vår hittills starkaste batterimotorsåg med mycket hög skäreffekt och tre olika driftslägen med olika kedjehastighet. På så sätt kan du anpassa hastigheten till arbetsuppgiften. MSA 300 C-O är utrustad med intuitiva reglage och en LED-display som bland annat visar när det är dags att fylla på kedjeolja. Den starka sågen ingår i vårt AP-system och är utrustad med Light 04 svärd och .325» RS PRO sågkedja och uppnår sin imponerande maximala effekt tillsammans med batteriet AP 500 S.

Stark batteridriven topphandssåg MSA 220 T-CO

Stark batteridriven topphandssåg MSA 220 T-CO

Ny, stark, professionell batteridriven professionell topphandssåg. Mycket bekväm att köra med elektroniska reglage och LED-display som bl.a. visar kedjeoljenivån så att du alltid vet när det är dags att fylla på. Bekväm att klättra med då den kan fästas i bälte via en integrerad ögla.

Kraftfull universell batteridriven häcksax HSA 100

Kraftfull universell batteridriven häcksax HSA 100

Bekväm och effektiv ny batteridriven häcksax HSA 100 i vårt AP batterisystem. Mycket bra ergonomi med optimal maskinbalans, vridbart handtag med engreppsreglage, loophandtag med invändigt reglage och effektivt antivibrationssystem. Arbetar mycket tyst och är mycket bra i ljudkänsliga områden och professionell användning.

Batteriryggblås BGA 300

Batteriryggblås BGA 300

BGA 300 är vår nya otroligt starka, batteridrivna och ryggburna lövblås. Utrustad med STIHL Silencer System som effektivt dämpar ljudet jobbar ryggblåsen extra tyst också för förbipasserande, vilket gör den optimal för ljudkänsliga områden. Bäsrsystem med höftbälte och justerbart blåsrör ger mycket bra ergonomi.

PS 3000 - ger dig möjlighet att ladda batterierna där du är

PS 3000 - ger dig möjlighet att ladda batterierna där du är

Den bärbara kraftstationen PS 3000 är en helt ny produkt i vårt sortiment, som förser dig med ström oavsett var jobbet skall göras. PS 3000 är en tyst batterigenerator helt utan utsläpp, och den perfekta strömkällan för vitt skiljda uppgifter som trädgårds- och landskapsskötsel, kommunalt arbete, brandväsen, camping, foodtrucks m.fl., möjligheterna är oändliga.

123

Här kan du hitta allt du behöver veta om våra robotklippare iMOW® och lite till.

Klicka här för läsa mer om iMOW®!
https://e.video-cdn.net/video?video-id=5-CPUXAbT38SjQ_wxu567b&player-id=A66oBW5L1GXFJV5-Tqxofq iMOW®

Så här enkelt har det nog aldrig varit att installera en robotgräsklippare. Se filmen och avgör själv!

iMOW® video