Direkt produktval: Bensingräsklippare

RM 4 RV

RM 4 R bensindriven bioklippare: för optimal skötsel av gräsmattan

Allmänt

Bensindrivna gräsklippare RM 4 RV är en riktig bioklippsspecialist. Den specialutformade biokniven finfördelar gräsklippet och återför det till gräsmattan som naturlig gödning. Gräsmattan förses vid varje klippning med både näring och fukt. En effektiv gräsklippare som med en klippbredd på 53 cm levererar ett perfekt resultat över större gräsytor. Bioklipparen är dessutom utrustad med en steglös variodrift så att hastigheten kan anpassas efter dina önskemål och gräsmattan. RM 4 RV kombinerar hög komfort med lång livslängd och enkelt arbete. Antivibrationselementen ger ytterligare komfort när du klipper och klipphöjden ställs in centralt i fem olika nivåer. När arbetet är klart är det bara att fälla ner handtaget med hjälp av Quick-Fix snabblåsen för förvaring eller transport.

10.590,00*

Utförande

Pris

* Samtliga priser är rekommenderade priser från tillverkaren i svenska kronor inklusive moms.

Vi förbehåller oss rätten till ändringar i den tekniska specifikationen, utrustning och tillbehör. Fråga din Servande Fackhandlare.

Tekniska data

RM 4 RV

Tekniska data

Tekniska data Värde
Gräsyta m² upp till 2.500
Klippbredd cm 53
Klipphöjd mm 30 - 70
Justering av klipphöjd 5-fach (zentral)
Hastighet 3,3 - 5,2 km/h
Motortyp Serie HD675 OHV SC
Cylindervolym cm³ 149
Nominell hastighet med verktyg r/min 2.800
Garanterad ljudeffektnivå dB(A) 93
Uppmätt ljudtrycksnivå dB(A) 79
Osäkerhetsfaktor för ljudtrycksnivå dB(A) 2
Vibrationsnivå ahw m/s² 3,2
Osäkerhetsfaktor m/s² 1,6
CO2 g/kWh 725

Vi förbehåller oss rätten till ändringar i den tekniska specifikationen, utrustning och tillbehör. Fråga din Servande Fackhandlare.

Utrustning

RM 4 RV

Standardutrustning

 • BIOKNIV TILL GRÄSKLIPPARE Zoom
  BIOKNIV TILL GRÄSKLIPPARE

  GER NATURLIG GÖDSLING TILL GRÄSMATTAN. Din gräsklippare är utrustad med en specialformad biokniv. Den klipper gräset stegvis och finfördelar det i klippkanalen till små partiklar. Gräsklippet faller sedan tillbaka på gräsmattan som näringsrikt gödningsmedel.

 • BÄRHANDTAG Zoom
  BÄRHANDTAG

  ENKEL TRANSPORT. Det praktiska bärhandtaget rakt över tyngdpunkten gör att du kan bära maskinen enkelt och utan att den välter.

 • CENTRAL KLIPPHÖJDSINSTÄLLNING FÖR GRÄSKLIPPARE Zoom
  CENTRAL KLIPPHÖJDSINSTÄLLNING FÖR GRÄSKLIPPARE

  FÖR BÄSTA MÖJLIGA KLIPPRESULTAT. Du kan enkelt justera gräsets klipphöjd på din gräsklippare i flera steg. En skala visar inställd höjd. Den centrala klipphöjdsinställningen gör att du kan anpassa klippningen på bästa sätt efter gräsmattans beskaffenhet.

 • LÄTTRULLANDE HJUL Zoom
  LÄTTRULLANDE HJUL

  FÖRBÄTTRAD KONTROLL. Med de robusta och hållbara, lättrullande hjulen är det enkelt och kraftbesparande att hålla kursen vid gräsklippning. De lättrullande hjulen är lätta att manövrera tack vare sin speciella profil, och de möjliggör därmed noggrann och bekväm gräsvård.

 • QUICK-FIX-SNABBLÅS Zoom
  QUICK-FIX-SNABBLÅS

  ENKEL ATT FÄLLA IHOP OCH FÄLLA UPP. Med Quick-Fix snabblåset fäller du bekvämt och utan verktyg ihop stången på gräsklipparen, och fäller lika enkelt upp den igen när du förbereder gräsklipparen för nästa omgång.

 • MOTOR MED LÄTTSTARTSYSTEM Zoom
  MOTOR MED LÄTTSTARTSYSTEM

  ENKELT OCH TILLFÖRLITLIGT. Oavsett om det gäller kall- eller varmstart: Motorn med lättstartsystemet gör att du enkelt och tillförlitligt kan starta maskinen med minimal kraft.

 • STÅLPLÅTSHÖLJE Zoom
  STÅLPLÅTSHÖLJE

  FÖR LÄNGRE HÅLLBARHET. Den vridstyva stålplåtskonstruktionen gör gräsklipparens hölje extra robust. På så sätt garanteras lång hållbarhet.

 • SUPERMJUKT HANDTAG Zoom
  SUPERMJUKT HANDTAG

  FÖR EN BEKVÄM GRÄSKLIPPNING. Det ergonomiska, supermjuka handtaget är behagligt att hålla i, så att armarna skonas vid gräsklippning genom att vibrationerna dämpas.

 • Variodrift Zoom
  Variodrift

  Med variodriften anpassas hastigheten steglöst helt efter dina egna behov, gräsmattan och din bekvämlighet. Hastigheten regleras enkelt direkt på handtaget.

Vi förbehåller oss rätten till ändringar i den tekniska specifikationen, utrustning och tillbehör. Fråga din Servande Fackhandlare.

Manualer

Manualer

Språk Datum Länk
manual icon International 2023-03-28