7 250,00 kr
Alla priser är inklusive 25 % moms.
Ny
Välj produkt
Store pick up only
Köp den här produkten hos en av våra många lokala återförsäljare. Hitta en butik och kontakta återförsäljaren för information om tillgänglighet.

Tekniska data

Skärbredd51 cm
Skärhöjd20 - 100 mm
Skärhöjdsinställning7-level (central)
Gräsuppsamlarvolym55 l
Drivning3,5 km/h

Funktioner

Bilderna är exempelbilder. Utrustningens faktiska utseende och dess specifika anslutning till produkten kan skilja sig från bilderna – men har samma funktion.

Batterigräsklippare  RMA 253 T: Bekvämt arbete på mindre gräsmattor tack vare hjuldrift

För privat arbete i trädgården erbjuder STIHL RMA 253 T batterigräsklippare hobbyträdgårdsmästare hög prestanda och är mycket tyst. Det innebär att den även kan användas i bullerkänsliga områden som t.ex. bostadsområden. Du kommer särskilt att uppskatta den 1-växlade hjuldrivningen på gräsmattor med sluttningar.

Med en klippbredd på 51 cm kan du klippa gräsmattor på mindre ytor på ett effektivt sätt. Tack vare standardutrustningen med multiblad, mulchingkil och sidoutkast är den här gräsklipparen lämplig för både klippning och mulching. Du kan antingen samla upp gräsklippet direkt eller fördela det över gräsmattan via sidoutkastet.

Det fällbara och höjdjusterbara komfortstyret säkerställer bekväm och ergonomisk styrning av gräsklipparen, medan den centrala klipphöjdsjusteringen gör att du kan ställa in önskad längd på din gräsmatta i 7 steg från 20 mm till 100 mm. Den fällbara 55-liters uppsamlaren rymmer hur mycket gräsklipp som helst och är lätt att tömma.

I vår översikt över STIHLs batteri- och laddningstider kan du se hur mycket gräsmatta du kan klippa med en laddning av din STIHL RMA 253 T batterigräsklippare  och hur lång tid det tar för batteriet att ladda.

Service & Tips