8 350,00 kr
Alla priser är inklusive 25 % moms.
Ny
Välj produkt
Store pick up only
Köp den här produkten hos en av våra många lokala återförsäljare. Hitta en butik och kontakta återförsäljaren för information om tillgänglighet.

Tekniska data

Skärbredd46 cm
Skärhöjd20 - 100 mm
Skärhöjdsinställning7-level (central)
Gräsuppsamlarvolym52 l
Drivning3,5 km/h

Funktioner

Bilderna är exempelbilder. Utrustningens faktiska utseende och dess specifika anslutning till produkten kan skilja sig från bilderna – men har samma funktion.

RMA 248 T batterigräsklippare i set med AK 30 S batteri och AL 101 standardladdare: Bekvämt arbete på mindre gräsmattor tack vare hjuldrift

För privat arbete i trädgården erbjuder STIHL RMA 248 T sladdlös gräsklippare hobbyträdgårdsmästare hög prestanda och är mycket tyst. Det innebär att den även kan användas i bullerkänsliga områden som t.ex. bostadsområden. Du kommer särskilt att uppskatta den 1-växlade hjuldrivningen på gräsmattor med sluttningar. Om du vill börja klippa direkt men ännu inte har ett batteri från STIHL AK-systemet, är det värt att köpa STIHL RMA 248 T sladdlös gräsklippare som ett set med ett STIHL AK 30 S-batteri och STIHL AL 101 standardladdare.

Med en klippbredd på 46 cm kan du effektivt klippa gräsmattor på mindre ytor. Tack vare standardutrustningen med multiblad, mulchingkil och sidoutkast är den här gräsklipparen lämplig för både klippning och mulching. Du kan antingen samla upp gräsklippet direkt eller fördela det över gräsmattan via sidoutkastet.

Det fällbara och höjdjusterbara komfortstyret ger en bekväm och ergonomisk styrning av gräsklipparen. Med den centrala klipphöjdsjusteringen kan du ställa in önskad längd på din gräsmatta i 7 steg från 20 mm till 100 mm. Den hopfällbara gräsuppsamlaren på 52 liter rymmer hur mycket gräsklipp som helst och är lätt att tömma.

I vår översikt över STIHLs batteri- och laddningstider kan du se hur stor gräsyta du kan klippa med en batteriladdning av ditt STIHL RMA 248 T batteridrivna gräsklipparset med AK 30 S-batteri och AL 101 standardladdare och hur lång tid det tar att ladda batteriet.

Service & Tips