8 650,00 kr
Alla priser är inklusive 25 % moms.
Ny
Välj produkt
Store pick up only
Köp den här produkten hos en av våra många lokala återförsäljare. Hitta en butik och kontakta återförsäljaren för information om tillgänglighet.

Tekniska data

Skärbredd51 cm
Skärhöjd20 - 100 mm
Skärhöjdsinställning7 steg (centralt)
Gräsuppsamlarvolym55 l
Drivning2,4 - 4,2 km/h

RM 453 V bensindriven gräsklippare: Bekväm klippning av gräsmattor med lutningar tack vare Vario-hjuldrivning

Den bensindrivna gräsklipparen STIHL RM 453 V är lämplig för privat arbete på stora gräsmattor. Om du vill justera klipphastigheten på din gräsklippare så att den passar dina egna klippvanor eller förhållandena på din gräsmatta, är denna gräsklippare med Vario-hjuldrift rätt val. Vario-hjuldrift gör att du kontinuerligt kan justera hastigheten på styret. Klippning av gräsmattan går snabbt tack vare den kraftfulla motorn. Tack vare standardutrustningen med multiblad, integrerad biolucka och sidoutkast är den här gräsklipparen lämplig för både klippning och mulchning. Du kan antingen samla upp klippresterna direkt eller fördela dem över gräsmattan via sidoutkastet. 

Med en klippbredd på 51 cm, lättrullande hjul och det robusta polymerhuset ger RM 453 V från STIHL dig optimalt stöd för snabb och effektiv skötsel av stora gräsmattor. För att uppnå ett så exakt klippresultat som möjligt kan den centralt placerade 7-stegs klipphöjdsjusteringen enkelt ställas in på önskad klipphöjd mellan 20 mm och 100 mm. Den 55-liters gräsuppsamlaren ger stöd när den används, så att du inte behöver kratta upp gräsklippet efter klippningen. En fyllnadsindikator håller dig informerad om när det är dags att tömma gräsuppsamlaren, vilket är särskilt enkelt tack vare vikningsmekanismen. Det höjdjusterbara komfortstyret ger en bekväm och ergonomisk klippning.

Service & Tips